Opistot erityisen parissa -iltapäivä 11.2.2020

03.02.2020

Yhteisessä iltapäivässä tietoa muun muassa osallisuudesta, henkilökohtaisesta avusta ja selkokielestä. Miten osallisuutta voi tukea esimerkiksi musiikin tai teatterin keinoin?

Järjestämme nyt jo toisen kerran yhteistyössä iltapäivän,
jossa pohdimme mahdollisuuksia kannustaa ja tukea erityisryhmien
aktiivista osallistumista opistojen tarjontaan.

Opistot erityisen parissa -iltapäivässä teemana tällä kertaa ”osallisuuden tukemisen monet muodot”.

Paneelikeskustelua juontaa näyttelijä, tanssija ja teatteriopettaja Petri Mäkipää. Ohjelmassa muun muassa:

• Vammaispalveluiden asiantuntija Anne Saarinen Tukiliitosta kertoo osallisuudesta.
  • Valkeala-opiston ammatillisen opettajan Maritta Mörk-Huttusen aiheena ovat Hyvät käytännöt: Eväitä elämään.
  • Projektipäällikkö Lauri Kervinen Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä kertoo henkilökohtaisesta avusta.
  • Tukiliiton koulutussuunnittelija Veijo Nikkanen antaa vinkkejä selkoviestintään.

Tervetuloa vuorovaikutteiseen, yhteisen tekemisen iltapäivään.

Aika: 11.2.2020 kello 12 – 15
Paikka: Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, 33100 Tampere
Kenelle: Kansalaisopistojen henkilöstölle ja muuten aiheesta kiinnostuneille.

VIELÄ MAHTUU MUKAAN! Ilmoittaudu tästä linkistä

Tilaisuus on maksuton. Ohjelma päivittyy sivulle:
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/opistot-erityisen-parissa

Tule mukaan iltapäiväämme 11.2.2020 Tampereelle keskustelemaan ja kuulemaan, miten onnistunut opiston kurssi antaa potkua arkeen. Opistojen tarjonta on tarkoitettu meille kaikille! #osallisuus #opistot

Kuvituskuva: Laura Vesa