Omaishoitajien kohtaaminen -seminaari 2.11.2022

18.10.2022

Suomen omaishoidon verkoston maksutonta seminaaria marraskuussa on mahdollista seurata myös etänä. Aiheena muun muassa järjestöjen hyvät käytännöt omaishoitoperheiden kohtaamiseksi.

Suomen omaishoidon verkoston seminaarin teemana on omaishoitajien asiakaskohtaaminen. Ohjelmassa käsitellään miten omaishoitajat tulevat kohdatuksi, ja mitkä ovat hyviä kokemuksia ja käytäntöjä omaisten kanssa toimimisessa. Aiheena muun muassa omaishoitajien mielen hyvinvoinnin puheeksi ottaminen ja järjestöjen hyvät käytännöt omaishoitoperheiden kohtaamiseksi.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti omaishoidon parissa työskenteleville järjestöjen toimijoille ja kuntien työntekijöille. Seminaari on avoin omaishoitajille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Puhujina paikan päällä on järjestöjen ja sosiaalialan asiantuntijoita ja kokemustoimijoita.

Omaishoitajien kohtaaminen -seminaari 2.11.2022 kello 13–16
Kampin palvelukeskus, Salomonkatu 21 B, Helsinki

Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä, ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan.

Ohjelman ja lisätietoja (siirry sivulle)
Omaishoitajien kohtaaminen

 

Suomen omaishoidon verkosto

Suomen omaishoidon verkoston tavoitteena on yhteistyötä vahvistamalla vaikuttaa eri tavoin omaishoidon kehittämiseksi ja omaishoitoperheiden aseman parantamiseksi. Verkostoon kuuluu Kehitysvammaisten Tukiliitto ry mukaan lukien 24 järjestöä ja säätiötä, jotka yhdessä vaikuttavat omaishoitoperheiden parhaaksi. Lue lisää sivulta
omaishoidonverkosto.fi