Teemaviikko: Olemme on mukana Nuortennetin valtauksessa

28.11.2018

Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikolla Tukiliitto näkyy MLL:n Nuortennetin somessa ja verkkosivuilla. MLL tarjoaa eri tahoille mahdollisuutta tavoittaa nuoria heidän somekanavien ja verkkosivujen kautta.

Nuortennetti sisältää tietoa, tekemistä ja keskustelumahdollisuuksia nuorille tärkeistä asioista.

Tukiliitto on mukana Nuortennetin valtauksessa ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Nuortennetin some-valtauksessa ovat mukana ryhmä nuoria, joita yhdistää FASD-diagnoosi ja Best Buddies -kaveritoiminta.

Tiistaina 4.12 verkkosivuilla järjestetään chatti aiheesta kehitysvammaisuus ja sisaruus.

Tapahtuman kotisivu
Nuortennetti

Olemme osa valtakunnallista kehitysvammaisten ihmisten teemaviikkoa 1. – 7.12.2018.

Teemaviikko

Teemaviikon tunnus 2018 on ”Itte saa päättää”.
Nostamme esille itsenäisyyttä ja osallisuutta. Kohtaa mut!
Lisätietoa Tukiliiton sivulla:
Kehitysvammaisten ihmisten teemaviikko