Murkkuiän myllerrykset, tervetuloa tapahtumiin

23.01.2023

Tulossa keväällä verkkoluentosarja ”Tukea erityislapsen murkkuiän myllerryksiin” (Teams) ja Murkkutapaaminen perheille 18.2.2023 Tampereella, Tulppaanitalossa.

Erityisnuoren murrosikä on jokaisella omanlaisensa kuten kaikilla nuorilla. Erityisnuoren murrosikä kuitenkin saattaa kestää vain vähän aikaa tai olla lievä. Murrosiässä nuoren aivot kuormittuvat, joten neuropsykologisen diagnoosin saaneen nuoren murrosikä voi olla tavallista pidempi ja ymmärryksen kehittyminen voi kestää kauemmin kuin muilla nuorilla. Murrosikä haastaa koko perheen.

Tervetuloa Tukiliiton tapahtumiin:

Tukea erityislapsen murkkuiän myllerryksiin -verkkoluentosarja (Teams)

Verkkoluentosarja on avoin vanhemmille, muille läheisille sekä ammattilaisille. Voit ilmoittautua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen luentoon. Luentosarjassa käsitellään muun muassa tunteden tunnistamista, diagnoosin ja tuen tarpeen vaikutus murrosiässä sekä seksuaalisuutta.

  • Vanhempana murkkuikäiselle 8.2.2023 kello 17–19.30
  • Ei lapsi eikä aikuinen – mitä hyvää murrosiässä? 8.3.2023 kello 17.30–19.30
  • Lapsesta nuoreksi – vanhempi erityislapsen seksuaalisen kehityksen tukena 5.4.2023 kello 17.30–19.30

Lue lisää sivulta
Tukea erityislapsen murkkuiän myllerryksiin -verkkoluentosarja (Teams)

 

Murkkutapaaminen perheille 18.2.2023 Tampereella, Tulppaanitalossa

Tapaaminen on noin 12–17-vuotiaille tukea tarvitseville murkuille ja heidän vanhemmilleen. Sisarukset jätetään tällä kertaa kotiin. Lue lisää sivulta
Murkkutapaaminen perheille Tampereella, Tulppaanitalossa

 

Murrosiän myötäeläjät

Lennä lapsi lennä, sanoo puolikas sydämestä. Toinen puoli haluaisi ottaa syliin ja suojella. Kun tuen tarve on suuri, itsenäistyvän nuoren vanhemmuus on tasapainoilua ristiriitaisten tarpeiden keinulaudalla. Lue Merja Määttäsen kirjoittama Tukiviesti-lehden juttu
Murrosiän myötäeläjät

””