Tukea arjen tarpeisiin -opas

29.08.2017

Uusi selkokielinen opas työ- ja päivätoiminnan laatukriteereistä on ilmestynyt.

Työ- ja päivätoiminta uudistuvat osallisuutta ja työllistymistä edistäväksi toiminnaksi. Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunta (KVANK) on alunperin tehnyt työ- ja päivätoimintaan laatukriteerit, joista tuotimme Tukiliitossa selkokielisen version.

Laatukriteerit tekevät näkyväksi sen mihin suuntaan palveluita sekä uudistuvaa työ- ja päivätoimintaa täytyy kehittää.

Selkokielisen oppaan nimi on Tukea arjen tarpeisiin – osallisuutta ja työllistymistä edistävän toiminnan laatukriteerit selkokielellä. Selkokielisessä versiossa näkökulma on vaihdettu työ- tai päivätoimintaan osallistuvan henkilön näkökulmaksi. Alkuperäiset kriteerit on kirjoitettu palvelun tuottajalle.

Selkokielistä opasta voi tilata Tukiliitosta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
tilaukset@tukiliitto.fi

Opas on maksuton.
Sen voi myös ladata koneelleen luettavaksi Tukiliiton sivulta.

Tiedoston (pdf) voi ladata tästä linkistä:
Tukea arjen tarpeisiin