MEKA TV jälleen Rauman Blue sea -festareilla

10.08.2018

Erityisryhmien elokuvat ovat yksi Rauma Blue sea -elokuvafestivaalin pääteemoista tänä vuonna.

Rauma Blue sea -elokuvafestivaaleilla 23. – 26.8.2018 esitetään kotimaisia ja eurooppalaisia elokuvia ja perehdytään elokuvakasvatukseen.

Valkokankaalla nähdään muun muassa Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin dokumentti Tokasikajuttu (2017), joka kertoo Pertti Kurikan Nimipäivät -bändin viimeisistä vuosista. Ohjaaja Jukka Kärkkäinen saapuu festivaalin vieraaksi.

Raumalle elokuvastaan kertomaan saapuu myös ohjaaja Aleksi Puranen, joka esittelee dokumenttielokuvansa Wheels of Freedom (2018), tarinan Ville Jaarannon rohkeasta matkasta sähköpyörätuolilla Euroopan halki.

Satakunnan Elävän Kuvan Keskus ja MEKA TV tuovat Raumalle jälleen koko joukon Raumalla ennennäkemättömiä satakuntalaisia pieniä suurelokuvia. Ari Impolan vetämä MEKA TV on tunnetusti erityisryhmien elokuvien aarrearkku. Impola on palkittu uraauurtavasta työstään useaan otteeseen lukuisin eri palkinnoin.

Erityisryhmien elokuvista järjestetään festivaalilla myös keskustelutilaisuus yhteistyössä Satakunnan Elokuvakeskuksen ja Kynnyskinon kanssa.

 

MEKA TV

MEKA TV on tuotantovisio ja toimintaverkosto, joka ideoi, suunnittelee, kouluttaa sekä tuottaa yhteisöelokuvia ja sosiaalista mediaa. Toiminta on suunnattu ”niin lapsille kuin nuorille, erityisryhmille ja aikuisopiskelijoille, senioreille ja vähän meille kaikille muillekin”.

Lue lisää:
MEKA TV

 

 

 

Kuvassa: MEKA TV teki Kotkan Me Itse -ryhmän kanssa lyhytelokuvaa kesällä 2015. Kuvaaja JT.