Meidän markkinat tuo käden taidot esille

25.01.2023

Tunnetko hyvän porukan, joka sopisi Meidän markkinoille? Meidän markkinat on tapahtuma, jonne ovat tervetulleita työ- ja toimintakeskukset, joissa valmistetaan käsitöitä ja taidetta.

”Markkinoista jäi tosi hyvä fiilis! Kiitos sinulle ja muille järjestäjille, suuri sydän teille.
Haluamme osallistua ensi vuonnakin!”
– Loimaan toimintakeskus

Viime vuoden toukokuussa Turun Vanhalla Suurtorilla tehtiin historiaa, kun 13 eri työ- ja toimintakeskusta ympäri eteläisen Suomen saapui myymään valmistamiaan käsitöitä ja kuvataidetta. Meidän markkinat sai heti valtavan hyvän vastaanoton.

Meidän markkinat järjestetään myös 2023! Markkinapaikka on sama, Turun Vanha Suurtori ja ajankohta markkinoille on lauantaina 27.5.2023 klo 12–15. Vaikka iso osa paikoista on jo varattu, mukaan mahtuu vielä kymmenen uutta työ- ja toimintakeskusta. Olisiko niistä joku sinun työ- tai toimintakeskuksesi?

Meidän markkinat on tapahtuma, jonne ovat tervetulleita työ- ja toimintakeskukset, joissa valmistetaan käsitöitä ja taidetta. Tervetuloa Turun Vanhalle Suurtorille la 27.5.2023.

Markkinoille osallistuminen on maksutonta, mutta jokainen tulijataho vastaa omista kuljetuksistaan, myyntikojuistaan sekä myynneistään. Huom. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman tuottaa Taito Varsinais-Suomi ry
www.taitovarsinaissuomi.fi

Ilmoita porukkasi mukaan tai kysy lisää:
Tiina Aalto / Taito Varsinais-Suomi
tiina.aalto@taitovarsinaissuomi.fi
040 554 6188

Pääkuvassa Meijän Tila Sastamalasta osallistui Meidän markkinoille vuonna 2022 ja aikoo olla mukana tänäkin vuonna. Kuvassa työ- ja päivätoiminnan ohjaaja Liina Kylväjä sekä työtoiminnan asiakas Juha Kulmala. Kuvaaja Sami Kilpiö.