MAHTI-sopeutumisvalmennuskurssi perheille Pajulahdessa

09.01.2018

Tukiliitto järjestää maaliskuussa MAHTI-sopeutumisvalmennuskurssin erityislasten perheille. Kurssi on maksuton.

–Kurssi on tarkoitettu perheille, jotka tarvitsevat tukea kommunikointiin ja vuorovaikutukseen erityislapsen kanssa, erikoissuunnittelija Päivi Havas sanoo.

Kurssille voivat hakea 6 – 9-vuotiaiden lasten perheet. Sopeutumisvalmennuskurssin aloitusjakso pidetään 22. –  24.3.2018 Pajulahden Urheiluopistolla Nastolassa. Päätöspäivä on 13.10.2018 samassa paikassa.

–Jaksojen välillä perheet osallistuvat verkkokeskusteluihin ja -luentoihin. Kurssi edellyttää siis, että perheellä on käytössä tietokone ja nettiyhteys, Päivi Havas sanoo.

Lähtökohtana kurssilla on perheen omat voimavarat ja oivaltamalla sekä kokemalla oppiminen. Kaikessa toiminnassa kulkevat mukana erilaiset kommunikaation keinot kuten kuvat, viittomat, tabletti-tietokoneet, eleet ja ilmeet.

Hakuaika päättyy 26.2.2018.

Lue lisää tapahtuman sivulta osoitteesta:
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/mahti-sopeutumisvalmennuskurssi-perheille