Tukiliiton liittokokousviikonloppu (tallenteet)

16.05.2019

Tervetuloa seuraamaan liittokokousviikonlopun tapahtumia 17. – 18.5.2019 suorana verkossa – ja tallenteina jälkikäteen.

Perjantaina 17.5.

Järjestöpäivä: Aktiivinen yhdistystoiminta tulevaisuudessa, Tulppaanitalo.
Koulutus on täynnä, mutta tilaisuutta oli mahdollisuus seurata myös suorana verkossa.
Suora lähetys (tallenne)

Tervetuloa seuraamaan Tukiliiton liittokokousviikonlopun tapahtumia 17. – 18.5.2019 suorana netissä. Käytössä suora lähetys (YouTube), Facebook, Instagram ja Twitter. #tukiliitto #tukiliittovaikuttaa

Seuraa myös sosiaalisen median kanaviamme. Päivitämme kuvia, juttuja ja videoita

Ei voimavararajausta:
Kehitysvammajärjestöt vaativat, että vammaispalvelulain henkilökohtaista apua koskevasta säännöksestä on poistettava voimavaraedellytys. Lue lisää sivultamme.  Vaatimusta tukee pop up -kampanja #eivoimavararajausta.

Perjantain järjestöpäivä on kohdennettu Tukiliiton jäsenyhdistysten yhdistysaktiiveille ja asioista kiinnostuneille. Aiheina on mm. varainhankinta, vapaaehtoistoiminta sekä paikallinen ja alueellinen vaikuttaminen.

Lisätietoja, päivän ohjelma, etäyhteyden linkki:
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/jarjestopaiva-tampere

Lauantai 18.5.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous klo 10 – 16, Tampere-talo.
Liittokokousedustajille on postitettu kokousmateriaali. Valtakirjojen tarkistus alkaa klo 9.
Kokousta oli mahdollisuus seurata myös suorana verkossa (tallenne).

Lisätietoja, liittokokousmateriaalit ja etäyhteyden linkki
osoitteessa: www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous/

Tervetuloa toukokuun tapahtumiin!

Kuva:
Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa vaatii  “Ei voimavarajausta henkilökohtaisen avun järjestämiseen”.