Tervetuloa liittokokousviikonloppuun 17.–18.5.2019

19.03.2019

Lämpimästi tervetuloa Tampereelle kohtaamaan, keskustelemaan ja kouluttautumaan!

Liittokokousviikonloppuna on tarjolla:

Perjantaina 17.5.: Järjestöpäivä

Aktiivinen yhdistystoiminta tulevaisuudessa -koulutuspäivä 17.5. Tulppaanitalo, Pinninkatu 51.

Järjestöpäivä on kohdennettu Tukiliiton jäsenyhdistysten yhdistysaktiiveille ja asioista kiinnostuneille. Aiheina on mm. varainhankinta, vapaaehtoistoiminta sekä paikallinen ja alueellinen vaikuttaminen. Koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen päättyy 10.4.2019. Mukaan mahtuu 70 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen

Vaikuttamisen välineet, selkokielinen koulutus internetin käytöstä klo 9.30–15, Tulppaanitalo. Mukaan mahtuu 10 ilmoittautunutta osallistujaa ja se on maksuton. Ilmoittautuminen ja lisätietoja.

Kulttuurista hyvinvointia -tapahtuma ja illallinen 17.5. Tampere-talo. Tilaisuus alkaa klo 17.30. Osallistumismaksu on 50 euroa. Ilmoittautuminen liittokokousilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja iltatapahtumasta.

Lauantai 18.5.: Liittokokous

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous klo 10–16, Tampere-talo. Valtakirjojen tarkistus alkaa klo 9. Liittokokouksen osallistumismaksu on 30 euroa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Tervetuloa toukokuun tapahtumiin!