Lapsen oikeuksien viikon teemana oikeus hyvään kohteluun

16.11.2021

Jokaisella lapsella on oikeus oma ihana itsensä. Katso Nirupam Smartin koskettava "One day at a time" (Päivä kerrallaan) -laulu Anni-tyttärelleen.

Lapsen oikeuksien viikko edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Tämän vuoden teema on lapsen oikeus hyvään kohteluun.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään kohteluun, olla ainutlaatuinen ja rakastettu juuri sellaisena kuin on. Saada kokemuksia ja ystäviä sekä tehdä niitä asioita, joista nauttii. Löytää oma paikkansa. Olla oma ihana itsensä.

Lapsen oikeuksien viikolla Tukiliitto jakaa sosiaalisessa mediassa julkaisuja teeman ympäriltä. Malike on julkaissut koskettavan laulun, jonka isä Nirupam Smart sävelsi tyttärelleen Annille. Laulu ”One day at a time” (Päivä kerrallaan) antaa äänen ja kasvot kaikille niille ihmisille, jotka elävät erilaisten rajoitteiden kanssa. Se antaa myös uskoa tulevaan.

Nirupam Smart
”One day at a time” (Päivä kerrallaan)
Videon pituus kolme minuuttia 40 sekuntia:

Voit katsoa videon myös tästä linkistä:
https://youtu.be/PGsDZrkHQRg

 

Somessa käytössä ovat tunnisteet
#LapsenOikeudet #Osallisuus #ToimintaVäline #Tukiliitto #Maliketoiminta #MullaOnVäliä #SullaOnVäliä #OikeusHyväänKohteluun