Tee ostoja, joilla on merkitys

25.11.2021

Tervetuloa tukemaan työtämme kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä hyväksi. Löydät Tukiliiton uudesta kotimaisesta Lahjoittamo-palvelusta, jossa lahjoittajat kohtaavat apua tarvitsevat.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ja sen jäsenyhdistykset ympäri Suomen puolustavat vammaisten ihmisten ja heidän läheistensä oikeuksia. Tarjoamme vertaistukea ja vaikutamme. Tue työtämme.

 

Lahjoittamo yhdistää

Lahjoittamo on täysin uusi palvelu, jossa lahjoittajat kohtaavat apua tarvitsevat. Ensimmäistä kertaa voit löytää eri sote-järjestöjen lahjoituskohteet samasta paikasta. Klikkaa siis itsesi Kehitysvammaisten Tukiliiton lahjoitussivulle ja löydä sinua kiinnostava aihepiiri, jota haluat tukea.

Kohteet, joille keräämme Lahjoittamon kautta, ovat oikeuksien puolustaminen ja osallisuuden edistäminen. Kehitysvammaisilla ihmisillä on oikeus osallistua yhteiskuntaan ja heitä koskevaan päätöksentekoon. Jokaisella lahjoituksella on merkitystä.

  • Lahjoitusten avulla pystymme järjestämään lisää koulutuksia eri paikkakunnilla ja verkossa.
  • Teemme someen videotietoiskuja, siitä miten kehitysvammaisten ihmisten osallisuutta voi tukea arjessa.
  • Tuottamamme materiaalit kertovat vammaisten ja lähi-ihmisten onnistumisen kokemuksia eri puolilta Suomea.
  • Apurahamme tukevat vähävaraisia kehitysvammaisia ihmisiä kohti osallisuutta.

Voit valita haluamasi summan Lahjoittamossa. Esimerksi jos lahjoittaja tukee toimintaa kymmenellä eurolla, pystymme levittämään sosiaalisessa mediassa videotietoiskuja, joissa vastaamme kysymyksiin siitä, miten kehitysvammaisen ihmisen osallisuutta voi tukea arjessa:
Lahjoitus osallisuuden tukemiseen

Tukiliitto Lahjoittamon sivulla (siirry sivulle):
lahjoittamo.fi/jarjestot/kehitysvammaisten-tukiliitto-ry

 

Suositut kohteet Lahjoita-sivullamme

Kotisivujemme Lahjoita-osiossa kerromme muun muassa Malikkeen lahjoituskohteista. Lahjoittamalla annat vaikeasti vammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden liikkumisen riemuun. Sinun avullasi voimme hankkia toimintavälineitä, joiden avulla vaikeasti vammaiset ihmiset pääsevät ensimmäistä kertaa elämässään esimerkiksi liikkumaan metsässä, katsomaan tähtitaivasta rannalle, matkustamaan tai vaikka pulkkamäkeen koko perheen voimin.

Lahjoituksesi antaa paljon enemmän kuin pelkän toimintavälineen. Annat valtavan ilon, riemun ja tunteen yhteenkuulumisesta.

Lue lisää sivulta
tukiliitto.fi/lahjoita

 

Hyvän mielen ostoksille

Voit myös ostoksilla tukea työtämme kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä hyväksi.

Pitkällä miehellä on M-kokoinen huppari, toisella miehellä t-paita XXL-kokoa.

 

Lahjaksi Kohtaa mut -paita tai -huppari?

Olemme avanneet toisen nettikaupan, jossa on myynnissä Kohtaa mut -logolla koristeltuja tuotteita. Kuvassa näet Tukiliiton tehokaksikon Jaakon ja Lassen esittelemässä Kohtaa mut -hupparia ja t-paitaa. Myynnissä on myös Kohtaa mut -lippalakki ja nyörillinen jumppakassi, jotka ilahduttavat niin isoja kuin pieniä lahjansaajia. Ohjeet ostoksille löydät sivulta
Tukiliiton paitakauppa

 

Tukiliiton Kauppa

Tukiliiton perinteinen Kauppa löytyy kotisivultamme. Kaupasta löydät jouluun ja merkkipäiviin sopivia kortteja, adresseja, Kohtaa mut -rintanappeja ja kaikkea muuta pientä hurmaavaa. Osa tuotteista pohjautuu kehitysvammaisten taiteilijoiden taideteoksiin. Muistathan, että Tukiliiton yhdistykset saavat tuotteista yhdistysalennuksen. Tukiliiton Kauppa löytyy osoitteesta
www.tukiliitto.fi/kauppa

 

Erlaisia joulukortteja ja joulukoristeita.

Tekojen tiistaita vietetään 30.11.

Tekojen tiistai on osa kansainvälistä Giving Tuesday -kampanjaa, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2012. Jokainen voi osallistua juuri itselle sopivalla tavalla. Tekojen Tiistaina voi tehdä jotain, mistä on iloa yhdelle tai useammallekin. Tekojen tiistai herättää keskustelemaan antamisesta ja hyvistä teoista. Teko voi olla iso tai pieni, tärkeintä on ajatus antamisesta ja hyvän mielen jakamisesta.

 

Poliisihallitus on myöntänyt Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:lle luvan rahankeräyksen toimeenpanemiseen. Luvan numero: RA/2021/535.