Kysely yhdistyksille: vastaa ja voita

05.03.2019

Tukiliitto kehittää vaikuttamistyön tukimalleja yhdistysten käyttöön. Osana tähän liittyvää selvitystyötä tehdään myös yhdistyskysely.

Kehittämistyössä tarvitaan tietoa yhdistysten tekemästä vaikuttamistyöstä ja siinä tarvittavasta tuesta. Tätä tietoa kerätään selvitystyössä, joka koostuu yhdistyksille lähetystä kyselystä sekä muutamista työpajoista ja haastatteluista. Selvitystyön tuloksia esitellään 17.5. järjestöpäivässä.

Selvitystyöhön liittyvä kysely on lähetetty paikallisyhdistysten ja tukipiirien puheenjohtajille ja sihteereille. Vastausaikaa on 10.3. asti, joten vielä on hyvin aikaa vastata kyselyyn. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron avustusta yhdistyksille.

Kyselyyn pääsee myös tästä linkistä.

Lisätietoja:

Nanna Nieminen