Kysely koronaepidemian vaikutuksista omaishoitajiin

15.02.2020

Kansainvälinen kyselytutkimus selvittää koronaepidemian vaikutuksia muun muassa omaishoitajien terveyteen, tukiverkostoihin ja talouteen. Kyselyn vastausaikaa on jatkettu 28.2. asti.

Suomen omaishoidon verkosto on mukana Eurocarersin toteuttamassa kansainvälisessä kyselytutkimuksessa, jossa selvitetään koronaepidemian vaikutuksia

  • omaishoitotilanteisiin ja
  • omaishoitajien terveyteen, tukiverkostoihin ja talouteen sekä
  • sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuuteen sekä
  • ansiotyön ja omaishoidon yhteensovittamiseen.

Eurocarers on Euroopan tason verkosto organisaatioille, jotka toimivat omaishoidon alueella. Vastaamalla autat vaikuttamaan omaishoidon kehittämiseen erityisesti koronapandemian edellyttämällä tavalla kunnissa, kansallisesti ja myös EU:n tasolla.

Jos katsot olevasi omaishoitaja ja haluat osallistua tutkimukseen, kiitos etukäteen vastauksistasi. Kyselyyn on helppo vastata suomeksi tai ruotsiksi. Vastaaminen kestää noin 20 minuuttia. Vastaamisen voi halutessaan keskeyttää ja jatkaa myöhemmin.

Kyselyn vastausaikaa on jatkettu 28.2.2021 asti, sillä kansainvälisen tutkimuksen lisäksi Jyväskylän yliopisto on kiinnostunut kansallisen tutkimuksen tekemisestä.

Mahdolliset kyselyä koskevat kysymykset voi osoittaa sähköpostilla osoitteeseen
toimisto@omaishoitajat.fi.

Pääset vastaamaan tästä linkistä (siirryt toiselle sivulle):
Kysely omaishoitajille

Vastauksesi auttavat kuvaamaan omaishoitajien kokemuksia ja tukevat vaatimuksiamme kehittää ja räätälöidä tukipalveluita omaishoitajien tarpeisiin, mukaan lukien koronaepidemian aiheuttamat tarpeet. Tukiliitto ry on mukana Suomen omaishoidon verkostossa.

Kansainvälinen kyselytutkimus selvittää koronaepidemian vaikutuksia muun muassa omaishoitajien terveyteen, tukiverkostoihin ja talouteen. Vastausaika päättyy 28.2.2021#omaishoito #omaishoitajat

 

Kuvan lähde Freepik.com