KVPS: Nettikeskusteluja muuttamisesta ja asumisesta

06.05.2020

Miten asumisharjoittelu edistää itsenäistymistä? Asumisharjoittelu-chatissä vastaamassa myös vammaispalveluiden asiantuntija Anne Saarinen Kehitysvammaisten Tukiliitosta.

Tule mukaan KVPS-chattiin juttelemaan, kysymään ja oppimaan uutta. Nettikeskustelut on suunnattu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

  • Chat tarkoittaa verkossa kirjoittamalla käytävää keskustelua.
  • Voit osallistua keskusteluun nettiyhteyden välityksellä tietokoneella tai puhelimella.
  • Chat-keskustelut on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville henkilöille, läheisille, ammattilaisille sekä kaikille aiheista kiinnostuneille.

Keskustelut toukokuussa 2020:


Chat: Asumisharjoittelu
Torstaina 14.5.2020 kello 17 – 18
Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi asumisharjoittelusta! Miten asumisharjoittelu edistää itsenäistymistä? Mitkä asiat ovat asumisharjoittelussa tärkeää ottaa huomioon? Etsimme ja kartoitamme tänä vuonna asumisharjoittelun hyviä käytäntöjä. Kysymyksiisi vastailevat Katja Marjamäki ja Jesse Sjelvgren Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Viesteihin vastaamassa myös vammaispalveluiden asiantuntija Anne Saarinen Kehitysvammaisten Tukiliitosta.
kvps.fi/tapahtuma/chat-asumisharjoittelu


Chat: Muuttovalmennus

Tiistaina 19.5.2020 kello 17 – 18
Tule mukaan kysymään muuttovalmennuksesta. Miten muuttovalmennus voi auttaa sekä muuttajaa että läheisiä? Mitkä asiat on tärkeää ottaa huomioon ennen muuttamista? Kysymyksiisi vastailevat Katja Marjamäki ja Satu Koivurinne Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Lue lisää
kvps.fi/tapahtuma/chat-muuttovalmennus

Chat: Oma elämä omassa kodissa
Tiistaina 26.5.2020 kello 17 – 18
Tule mukaan kysymään omaan elämään ja asumiseen liittyvistä asioista. Mitä oma elämä omassa kodissa tarkoittaakaan? Kysymyksiisi vastailevat Katja Marjamäki ja Heidi Hautala Kehitysvammaisten Palvelusäätiöstä. Lue lisää
kvps.fi/tapahtuma/chat-oma-elama-omassa-kodissa

Tervetuloa mukaan
ja kiitos, jos jaat tietoa chat-keskusteluista myös muille asiasta kiinnostuneille!

 

Lisätietoja

Katja Marjamäki
elämänmuutostoiminnan päällikkö
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö sr
Pinninkatu 51, 33100 Tampere
Puhelin 040 484 9985
katja.marjamaki@kvps.fi