Kun lapsi satuttaa -hanke tukee ja etsii ratkaisuja

25.01.2022

Haastaako erityislapsesi väkivaltainen käytös arjen sujumista? Kamppailetko riittämättömyyden tunteiden kanssa? Tule etsimään ratkaisuja yhdessä.

Kun lapsi satuttaa -hanke (2020 – 2022) etsii ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti. Lisätietoja löydät hankkeen sivulta osoitteesta
www.kvps.fi/kunlapsisatuttaa

Tulossa on monia eri tilaisuuksia ja tapahtumia:

Kun lapsi satuttaa -webinaarisarja

Läheisille

Ammattilaisille

Vertaistukitoimintaa vanhemmille

Tulossa sekä yksilötukea että kasvokkain kokoontuva vertaistukiryhmä. Seuraa tarkempaa ilmoittelua nettisivuiltamme ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Facebookista.

Toivon tiellä -yksilövalmennusta vanhemmille

Tarkemmat tiedot ajankohdasta ja ilmoittautumisesta tulossa nettisivuillemme ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Facebookiin.

Vertaisoppimisen aamupäivät ammattilaisille

 

Väkivaltatyön messut Tulppaanitalolla
keskiviikkona 30.3.2022

Päivän aikana alustuksia, paneelikeskustelu sekä messupisteitä. Seuraa ilmoitteluamme!

Viimeisenä hankevuonna keskitymme tapahtumien ja perhetyön lisäksi materiaalituotantoon. Etsimme ratkaisuja siihen, miten erityislasten ja -nuorten väkivaltaan liittyvä työ voi jatkua hankkeen päättymisen jälkeenkin.

Huom.
Tulossa lisäksi Toivon tiellä -yksilövalmennusta erityislapsen väkivaltaa kokeneille vanhemmille sekä vertaistukitoimintaa. Seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoja
Hanna Rautiainen
suunnittelija
Kun lapsi satuttaa -hanke
hanna.rautiainen@kvps.fi
puh. 040 6315 659

 

Kun lapsi satuttaa -hanke

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa (2020 – 2022) etsitään ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Hanke toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriön (STEA) tuella Veikkauksen varoista. Päätavoitteena on, että hankkeen avulla perheet saavat tukea ja keinoja väkivaltaisesti käyttäytyvän lapsen tai nuoren kanssa elämiseen. Tukiliitto on yksi hankkeen kehittäjäkumppaneista.

Kun lapsi satuttaa -esittelyvideolla projektipäällikkö Markku Vellas, suunnittelija Hanna Rautiainen ja perhetyöntekijä Vesa Vilppola kertovat hankkeen tavoitteista. Videon pituus 3 minuuttia 46 sekuntia.

Tutustu toimintaan KVPS:n sivulla (siirry sivulle)
kvps.fi/kehittaminen/kehittamishankkeet/kun-lapsi-satuttaa

 

Kuvituskuva Markku Vellas