Kulttuuri kuuluu kaikille -kampanja

12.08.2021

Kampanjaviikko 16. – 22.8.2021 nostaa esille kulttuurista vammaistyötä. Kampanjan pääpaikka on Pirkanmaa, mutta kaikki voivat osallistua somessa tunnisteella #KulttuuriKuuluuKaikille.

Tule mukaan tunnisteilla #KulttuuriKuuluuKaikille ja #KohtaaMut. Nosta kanssamme esille kulttuurista vammaistyötä ja kehitysvammaisia kulttuurin ja taiteen tekijöitä.

”Kannattaa lähteä mukaan. Teemme kampanjalla näkyväksi sitä, miten kaikki voivat, pystyvät ja haluavat tehdä kulttuuria. Kaikki voivat myös olla mukana kokemassa ja nauttimassa kulttuurista sekä taiteesta”, suunnittelija Anne Vuorenpää Tukiliitosta sanoo.

Hankkeen materiaaleja ovat tehneet Luovin medialinjan opiskelijat yhdessä Kulke-verkoston kanssa. Kulttuurisen kehitysvammatyön verkosto (KulKe) edistää kehitysvammaisten kulttuuristen oikeuksien toteutumista Pirkanmaalla. Verkoston tehtävänä on lisätä kulttuurin merkitystä kehitysvammatyössä ja tuoda kulttuurista kehitysvammatyötä näkyväksi. Tukiliitto on mukana toiminnassa. Lisätietoa (siirry toiselle sivulle)
Kulke-verkosto

 

Kulttuuria virtuaalisesti

ACCAC Kulttuuri 2.0 Festivaali tuo elokuussa yhteen upeat esiintyjät ja mielenkiintoiset puhujat ympäri maailman. Kansainvälinen festivaali järjestetään 25. – 28.8.2021 täysin virtuaalisesti. Tapahtuma on maksuton. Lisätietoa (siirry toiselle sivulle)
ACCAC-festivaali

 

Teatterista voimaa vuorovaikutukseen

Teatterista voimaa vuorovaikutukseen -toiminta on Kehitysvammaisten Tukiliiton ja Teatteri Telakan kehittämä ryhmätyöskentelyn muoto. Lue lisää
Teatterista voimaa vuorovaikutukseen

 

MEKA TV

MEKA TV tuotantoverkosto tuottaa elokuvia muun muassa erityisryhmien kanssa. MEKA TV:n Youtube-kanavalla voit katsoa esimerkiksi Avain-orkesterin musiikkia Puhevammaisten viikon tapahtumassa 2018:

MEKA Youtubessa (siirry toiselle sivulle):
MEKA TV Youtubessa

Kampanjan pääpaikka on Pirkanmaa, mutta kaikki voivat osallistua somessa tunnisteella #KulttuuriKuuluuKaikille.