Kohdataan-bileet Hapessa

16.01.2019

Kohdataan-hanke luo saavutettavaa somepalvelua, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia ystäviä. Tule mukaan kehittämään palvelua.

Hanke kutsuu kaikki Kohdataan-bileisiin torstaina 7.2.2019 kello 17.30 – 20.30 Helsingissä, Nuorten toimintakeskus Hapessa. Illan ohjelmassa on livemusiikkia, rentoa yhdessäoloa sekä digi- ja ystävyysaiheista tekemistä. Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä:

• Kohdataan-hanke (Kehitysvammaliitto ja Mielenterveysseura)
  • Nuorten Toimintakeskus Happen Sankarit-toiminta (Helsingin kaupunki)
  • Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke (Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja Sexpo-säätiö)
  • Digi haltuun! -hanke (Aspa)
  • Kehitysvammatuki 57 ry
  • Mental Beauty Records (Kukunor ry)
  • Tikas (Kehitysvammaliitto)

Tapahtuma on osa mediataitoviikkoa 4. – 10.2.2019 ja se on suunnattu yli 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille. Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa mukaan, kohdataan Hapessa!

Tapahtuman tietoja päivitetään sivulle:
Kohdataan-bileet

Kohdataan somessa

Kohdataan-hanke kampanjoi  somessa tunnistella #kohdataan. Hanke on Twitterissä ja omana ryhmänä Facebookissa, mutta viestejä jaetaan myös Kehitysvammaliiton ja Mielenterveysseuran somekanavien kautta.