Keväthangille-loma aikuisille, jotka tarvitsevat paljon tukea 4. – 7.2.2021

09.11.2020

Keväthangille -tuettu loma on tarkoitettu aikuisille, jotka tarvitsevat sekä apuvälineen että toisen ihmisen apua arkielämään. Lomalle tullaan oman avustajan kanssa. Haku päättyy 17.11.2020.

Tartu erittäin harvinaiseen tilaisuuteen ja lähde aktiiviselle talvilomalle Rokualle!

Loman alustavassa ohjelmassa on hiihtoa, luistelua, hyvää seuraa ja talvisesta luonnosta nauttimista. Kaikkien lomalaisten osallistuminen erilaisiin toimintoihin on mahdollista toimintavälineiden avulla.

Lomalla otetaan tarkkaan huomioon koronasta johtuvat suositukset, esimerkiksi turvavälit ja maskien käyttö. Tämän lisäksi toimintaa järjestetään mahdollisimman paljon ulkona.

Keväthangille-loma aikuisille, jotka tarvitsevat paljon tukea
4. – 7.2.2021, Rokua

Tuettu loma on tarkoitettu aikuisille, jotka tarvitsevat sekä apuvälineen että toisen ihmisen apua arkielämään. Lomalle tullaan oman avustajan kanssa.

Yhteenvetoa tuetun loman maksusta

• Maaseudun Terveys- ja lomahuolto ry myöntää lomalle valituille lomatuen.
  • Omavastuuosuus lomalaiselta on 20 euroa / vrk / hlö
    sisältäen täysihoidon ja lomaohjelman.
  • Työsuhteessa olevan avustajan kulut maksaa MTLH.
  • Jos avustaja on ystävä tai omainen, loman omavastuu on 20 euroa / vrk.

Lomalle haetaan MTLH:n kotisivulta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 17.11.

Loma toteutetaan yhteistyössä: Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike, Suomen CP-liitto, Rokua Health & Spa ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry

Uusimmat tiedot päivittyvät tapahtuman sivulle osoitteessa
tukiliitto.fi/tapahtuma/kevathangille-loma-aikuisille-jotka-tarvitsevat-paljon-tukea

Kuvassa Malikkeen retkellä Hollolassa Kimmo Piipponen, takana Riitta Nettamo. Kuvaaja Laura Vesa 2019.