Läheiset nuoren asioiden hoitamisen tukena (keskustelu verkossa)

19.02.2020

Tervetuloa keskustelemaan 2.4.2020, millaista virallisten asioiden hoitoa vammaisen nuoren täysi-ikäistyminen tuo tullessaan. Tarvitaanko edunvalvontaa? Miten raha-asiat hoidetaan?

Onko nuoren itsenäistyminen teidän perheessä ajankohtaista?
Mietityttääkö, millaista virallisten asioiden hoitoa täysi-ikäistyminen tuo tullessaan?

Järjestämme 2.4.2020 klo 18 – 20 verkkotreffit, jossa aiheina ovat:

• raha-asioiden hoitaminen ja sen tukeminen – eri vaihtoehtoja
  • tarvitaanko edunvalvontaa – ja vaihtoehdot
  • omaisuuden/varallisuuden vaikutukset erityishuollon asiakasmaksuihin

Keskusteluun voi osallistua oman vertaisporukan kanssa verkon välityksellä. Voitte myös saapua paikan päälle
Tulppaanitalolle, Pinninkatu 51, Tampere.

Illassa alustaa Tukiliiton aluekoordinaattori Salla Pyykkönen. Järjestämme verkkotreffit yhteistyössä Tampereen Tukiyhdistyksen vertaistukiryhmän kanssa.

Illmoittautuminen:

Etäyhteys:
Tukiliitto lähettää ennen tilaisuutta linkin Skype-neuvottelupuheluun osallistumista varten etäkatsomon järjestäneille yhdistyksille sekä yksittäisille osallistujille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella kertoneet osallistuvansa etäyhteydellä.

Tanja Laatikainen
tanja.laatikainen@tukiliitto.fi