KeMuT 25.9.2021: Hae esiintyjäksi

09.03.2021

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää KeMut-tapahtuman 25.9.2021 ja hakee mukaan eri alojen taiteilijoita ja esiintyjiä, joilla on kehitysvamma. Tapahtuma järjestetään turvallisesti.

KeMuT 2021 – tasa-arvoa ja taide-elämyksiä kaikille
Kehitysvammatuki 57 ry järjestää KeMut-tapahtuman 25.9.2021 Helsingissä

KeMuissa pääosassa ovat muusikot, esiintyjät ja taiteilijat, joilla on kehitysvamma. Syksyllä suosittu tapahtuma järjestetään jo 49. kerran! Lue lisää tapahtumasta Kehitysvammatuki 57 ry:n sivulta (siirry sivulle):
www.kvtuki57.fi/yhdistys/kemut.

Hae esiintyjäksi lähettämällä näyte esiintymisestä tiedostona tai sähköpostilinkkinä 31.3. mennessä Marja Heralalle osoitteeseen marja.herala@kvtuki57.fi. Esiintyjien kohtuulliset matkakulut korvataan tarvittaessa.

Mietityttääkö korona?

Koronapandemian vuoksi tapahtuma on siirretty keväältä syksylle. Toivomme, että silloin voimme järjestää tapahtuman turvallisesti.

Jos tapahtuma voidaan järjestää, toimimme viranomaisten ohjeiden mukaan, jotta osallistuminen on turvallista. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi pienempää osallistujamäärää ja tarkkaa hygieniaohjeistusta.

• Jos oma turvallisuus huolettaa, esiintyjät voivat peruuttaa osallistumisensa.
  • Jos koronatilanne estää koko tapahtuman järjestämisen tänä vuonna, valitut esiintyjät pääsevät halutessaan mukaan 2022.

Hae rohkeasti KeMut-tapahtuman esiintyjäksi!

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää vuosittain KeMuT-tapahtuman. Tule kokemaan kehitysvammaisten ihmisten taidetta ja kulttuuria paikan päälle. #KohtaaMut

KeMuT-historiaa

Tapahtuman järjestää Kehitysvammatuki 57 ry.
KeMuT-tapahtumaa on järjestetty kauan.

Finlandia-talon konsertissa eturivissä presidentti Urho Kekkonen ja sisar Aino Miettinen.

Psykiatri Kivi Lydecken esitti 1970-luvun alkupuolella,
että kehitysvammaisten päivää tulisi viettää
sellaisen konsertin muodossa, jossa ei pidetä puheita,
vaan nautitaan kehitysvammaisten ihmisten taiteesta.
Ensimmäinen tapahtuma oli vuonna 1973.

Vuonna 2008 kehitysvammaisten päivä kasvoi
kehitysvammaisten ihmisten teemaviikoksi.

Kuvat:
Tunnetatterin estys. Kuvaaja Mikko Käkelä / Kehitysvammatuki 57 ry
Historiakuva on Tukiliiton arkistosta.

Tilaa uutiskirje

Tukiliiton uutiskirje on kerran viikossa ilmestyvä kooste kehitysvamma-alan ajankohtaisista uutisista. Voit tilata Tukiliiton uutiskirjeen
tästä linkistä.