Katse tulevaan: yhdistyskeskustelu liiton strategiasta

08.04.2020

Koronakeväästä huolimatta tulevaisuutta rakennetaan tänään. Esittelemme strategialuonnosta yhdistyksille verkkoluentona ja verkkokeskusteluna 20.4. ja 25.4.2020. Tule mukaan!

Koska järjestöpäivää ei nyt totutussa muodossa järjestetä, esittelemme strategialuonnosta yhdistyksille verkkoluentona ja verkkokeskusteluna:

ma 20.4. klo 18 – 19 verkkoluento, jossa strategialuonnosta esitellään ja

la 25.4. klo 12 alkaen verkkokeskustelu, jossa jäsenyhdistyksiä keskustelutetaan asiasta.

Osallistuaksesi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja laitteen, jolta pääset nettiin.

Yhdistystoimijat voivat ilmoittautua luennolle ja keskusteluun lähettämällä sähköpostiosoitteensa Sanna Salmelalle perjantaihin 17.4.2020 mennessä:

sanna.salmela@tukiliitto.fi

Osallistujille lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki ja ohjeet ennen tapahtumaa. Linkkiä klikkaamalla pääset mukaan kyseisen päivän verkkotapahtumaan.

Lisätietoja:
Sanna Salmela