Kaarisilta Biennale -näyttely on runsas kokonaisuus

20.06.2019

Kansainvälinen kuvataidetapahtuma Kaarisilta Biennale avautuu nyt neljättä kertaa. Näyttely on esillä Kaarisillassa Erstan kartanon tiloissa Villähteellä Lahdessa sekä Helsingin Sanomatalossa sijaitsevassa Galleria Art Kaarisillassa.

Kaarisilta Biennale -näyttely on esillä 28.6. – 4.8.2019 Erstan Kartanossa Villähteellä Lahdessa sekä Art Kaarisilta -galleriassa Sanomatalossa Helsingissä. Luvassa on yllätyksellinen, monipuolinen ja runsas näyttelykokonaisuus, josta löytyy maalausten ja piirustusten lisäksi grafiikkaa, videoteoksia, keramiikkaa, tekstiilitaidetta, veistoksia ja installaatioita.

Kuvataidetapahtuma esittelee laajasti taidetta ja taiteen tekijöitä painottaen tukea tarvitsevien taiteilijoiden osallisuutta taidemaailmassa. Näyttelyssä on esillä 164 taiteilijaa tai työryhmää yli 250 teoksella. Kaarisilta Biennale kokoaa yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä taiteilijoita. Taidetta on näyttelyssä esillä Suomen lisäksi kymmenestä eri maasta: Japanista, Hollannista, Saksasta, Ruotsista, Englannista, Intiasta, Irlannista, Uruquaysta, Tanskasta, Islannista ja Virosta.

Näyttelyyn osallistuneiden taiteilijoiden kesken myönnetään Kaarisilta Biennale -palkinto sekä 1 – 3 kunniamainintaa. Palkinto mahdollistaa taidenäyttelyn pitämisen Art Kaarisilta -galleriassa Helsingissä.

KAARISILTA, TAIDE- JA TOIMINTAKESKUS
Villähteentie 458, 15540 Villähde, Lahti
Avoinna ti-su 12 – 18, maanantaisin suljettu

GALLERIA ART KAARISILTA
Sanomatalo, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki
Avoinna ti-pe 11 – 18, la-su 12 – 16, maanantaisin suljettu

Kaarisilta Biennale on kuvataidetapahtuma, joka esittelee laajasti taidetta ja taiteen tekijöitä painottaen tukea tarvitsevien taiteilijoiden osallisuutta taidemaailmassa. #kaarisilta #erityistaide

 

Kuvassa yksityiskohta teoksesta
Birgit Neje Jensen: Prom, akryylimaalaus kankaalle, 60 x 80 cm, 2018