Kaarisilta Biennale 2023 -näyttelyn teemana on rakkaus

17.11.2022

Kaarisilta Biennale 2023 kutsuu taiteilijoita. Näyttely haastaa taiteen tekijät pohtimaan rakkauden olemusta ja sen ilmenemismuotoja, omaa suhdetta rakkauteen.  

Kaarisilta Biennale -kuvataidetapahtuma järjestetään kesällä 2023 jo kuudetta kertaa.

Kaarisilta Biennale -näyttely on esillä 17.6.–30.7.23 Erstan kartanon tiloissa ja ympäristössä Lahden Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä. Näyttelyn ulkona oleva osuus Villähteellä, Erstan kartanon ympäristössä on avoinna syyskuun loppuun saakka.  

Lisätietoja tapahtumasta ja tarkemmat hakuohjeet löydät osoitteesta 
www.kaarisilta.fi

Kaarisilta Biennalen teemana 2023 on Rakkaus

Näyttelyyn on avoin haku. Hakuaika on 1.2.–12.3.2023. Sähköinen hakulomake taiteilijoille avautuu helmikuun alussa kaarisilta.fi-sivulle, Biennale-otsikon alle:
www.kaarisilta.fi

Kaarisilta Biennalen teema kesällä 2023 on Rakkaus, sanana niin suuri ja monimerkityksellinen. Rakkaudella on monta muotoa. Romanttinen rakkaus on vain yksi niistä. Kaarisilta Biennale 2023 haastaakin taiteilijat pohtimaan rakkauden olemusta ja sen ilmenemismuotoja, omaa suhdetta rakkauteen. Biennalen teema on kuitenkin mahdollisimman avoin ja vapaaehtoinen. Sen voi jättää huomioimatta ja keskittyä omaan taiteelliseen työhönsä.  

Kaarisilta toivottaa taiteilijat tervetulleeksi osallistumaan.

Aleksi Pietikäinen: Jennifer Lopez & Beyonce, akryyli, 89 x 116 cm, 2021. Kuvaaja Johanna Immeli, Kaarisilta

Kaarisilta Biennale järjestetään Erstan Kartanossa Villähteellä sekä Galleria Art Kaarisillassa Helsingissä.

Kaarisilta Biennale, näyttelypaikat ja aukioloajat:

KAARISILTA

Erstan kartano
Villähteentie 458, 15540 Villähde, Lahti
www.kaarisilta.fi

Galleria Art Kaarisilta
Sanomatalo, Elielinaukio 2, 00100 Helsinki
www.artkaarisilta.fi

 

Yhteydet:

  • Kaarisiltaan pääsee Lahden ja Nastolan suunnasta linja-autolla (www.lsl.fi), joka pysähtyy Makasiinin pysäkillä. Villähteen junaseisake on noin 200 metrin päässä Kaarisillasta.
  • Galleria Art Kaarisilta sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Sanomatalossa, rautatieaseman ja Kiasman taidemuseon välissä.