Kaarisillan Laululta uusi levy

27.08.2018

Kaarisillan Laulu on esiintynyt eri kokoonpanoilla jo 30 vuoden ajan.

Kaarisillan Laulu on valmistanut levyn Tuulen värein. Levyn julkistamistilaisuus on torstaina 13.9.2018 klo 14 – 15 Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksen Engel Makasiinissa (Villähteentie 455, Villähde).

Tuulen värein maksaa 20 euroa. Levyn voi ostaa Kaarisillasta ja Kaarisillan tapahtumista. Levyn voi myös tilata, jolloin levyn hintaan lisätään postituskulut. Tilaukset voi tehdä Kaarisillan toimistoon joko sähköpostilla kaarisilta@kaarisilta.fi tai puhelimitse 040 7332 363.

Kaarisilta kertoo tiedotteessaan, että Kaarisillan Laulun levyn esiintyjät ovat Kaarisillan ammatillisesta koulutuksesta valmistuneita muusikoita, jotka työskentelevät nykyään eri puolilla Suomea. Uutuuslevyn ohjelmistona on klassikoiksi muodostuneita sävelmiä vuosien varrelta, kuten  Tuulen värit, Sateenkaaren tuolla puolen, Oi Dai, I will always love You ja Täällä pohjantähden alla. Levyllä kuulemme myös esiintyjien sooloesityksiä.

Kuoroa johtaa Kaarisillan musiikinopettaja, MuM Pia Raanoja. Säestäjänä levyllä toimii Tunnelmaorkesteri Hillitty, joka koostuu lahtelaisista ammattimuusikoista. Sovitukset on tehnyt muusikko Kimmo Parviainen, joka myös johtaa orkesteria.

Levy on merkittävä osoitus Kaarisillasta valmistuneiden muusikoiden taiteellisesta tahdosta ja kyvykkyydestä sekä siitä tärkeästä työstä, jota Kaarisilta ry tekee erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Musiikin tekemisen ja esittämisen riemu kuuluu kaikille – Laulakaamme Tuulen värein.

Kaarisillan Laulu on esiintynyt eri kokoonpanoilla jo 30 vuoden ajan kotimaassa ja tehnyt konserttimatkoja mm. Japaniin, Italiaan ja Itävaltaan. Kaarisillan Laulu esiintyy tilauksesta myös erilaisissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa.

 

Kaarisilta

Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskus on perustettu vuonna 1987. Kaarisilta järjestää päiväaikaista toimintaa, musiikin ja kuvallisen ilmaisun ammatillista koulutusta ja ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta. Keskeisiä toimintamuotoja ovat kuvataide, käsityö, keramiikka, musiikki ja liikunta.

Kaarisilta r.y.
Taide- ja Toimintakeskus
Villähteentie 458
15540 Villähde
www.kaarisilta.fi/