Verkkoauttamisen järjestötreenit -työpaja, Helsinki

SOSTE
Yliopistonkatu 5, 6. kerros, tila Jungman,
Helsinki

Maksuton työpaja on tarkoitettu kaikille verkkoauttamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille järjestötoimijoille. Osallistujia mahtuu mukaan 25 (yksi henkilö/organisaatio).

Kokemuksia jakamassa ja keskustelua herättelemässä muun muassa

• A-klinikkasäätiö – verkkoauttamisen monet mahdollisuudet, kokemuksia A-klinikkasäätiön sähköisistä palveluista
  • Aspa-säätiö – Järjestö 2.0:n digihankkeisiin kuuluva Digi haltuun! -hanke
  • Kehitysvammaisten Tukiliitto Vahvistu vanhempana -hanke, perheiden tuen mahdollisuudet verkossa
  • Lapsettomien yhdistys Simpukka ry – verkkovertaistuki
  • Väestöliitto – syksyllä avautuu HyväKysymys.fi, uusi digitaalinen palvelu järjestöille verkkoauttamisen moniin muotoihin

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan sekä löytämään ideoita ja uusia näkökulmia verkkoauttamiseen!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen SOSTEn sivuilla

Tuleva

Tukiliiton Tuleva-hankkeessa kehitetään verkkoauttamisen ja -vertaistuen muotoja perheille, joiden perheenjäsenellä on kehitysvamma tai muita oppimiseen ja ymmärtämiseen liittyviä tuen tarpeita.