Vanhempi, mietityttääkö sinua nuoresi tulevaisuus ja itsenäistyminen?

05.02.2020

Vanhempi, tarvitsetko sinä ja nuoresi tietoa mm. palveluista ja nuoren omaan kotiin muuttamisesta? Tiedollinen verkkokurssi itsenäistyvien nuorten vanhemmille 9.3.2020 – 7.4.2020, haku on alkanut! Kurssi on osallistujalle maksuton.

Verkkokurssillamme saat tietoa eri aihealueista, asiantuntija-alustuksia ja vastauksia kysymyksiisi, tehtäviä pohdittavaksi yhdessä nuoren kanssa sekä mahdollisuuden vertaiskeskusteluun toisten vanhempien kanssa. Jokaisesta kurssin aiheesta on koostettu materiaalipaketti. Paketti voi sisältää asiantuntijan videoita, aiheeseen liittyvää kirjallista tietoa tai tehtäviä.

Kurssia varten tarvitset älypuhelimen, tablettitietokoneen tai tietokoneen sekä tavanomaiset netinkäyttötaidot.

Tiedollinen verkkokurssi
itsenäistyvien nuorten vanhemmille
9.3.2020 – 7.4.2020
www.tukiliitto.fi/toiminta/verkkoauttaminen/tuleva/verkkokurssit

Kurssi on tarkoitettu vanhemmille, joiden noin 13 – 29-vuotiaalla nuorella on kehitysvamma tai vastaavia tuentarpeita. Kurssi on osallistujalle maksuton.

Wilma Karikko
wilma.karikko@tukiliitto.fi