Hyvä arki lapsiperheessä -koulutus 10.9.2019

20.08.2019

Koulutus vie ihmisoikeusperustaisuuden näkökulman lapsiperheen arkeen. Ilmoittautuminen päättyy 28.8.

Vammaisen lapsen ja perheen hyvä elämä muodostuu monesta palasesta. Millä keinoilla voi tukea ja vahvistaa esimerkiksi puhevammaisen lapsen ja nuoren mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa?

Tervetuloa Kehitysvammaliiton ja Minua kuullaan -hankkeen koulutukseeen

Hyvä arki lapsiperheessä
Aika: 10.9.2019 klo 9 – 15.15
Paikka: Kehitysvammaliitto, Linnoitustie 2B, Espoo

Koulutus vie ihmisoikeusperustaisuuden näkökulman lapsiperheen arkeen. Puhujina kokemusasiantuntijoita ja alan ammattilaisia.

Nostoja koulutuksen ohjelmasta (muutokset mahdollisia):

• Miten elämänlaatua voidaan arvioida? Johtaja Susanna Hintsala, Kehitysvammaliitto
  • Toteutuuko vaikeimmin vammaisten henkilöiden osallisuus ryhmäkodeissa? Tutkijatohtori Sonja Miettinen, Kehitysvammaliitto
  • Lapsi osana yhteisöä / eri ympäristöt. Professori Marketta Kyttä, Aalto yliopisto

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: