Harvinaiskeskus Norion uutiskirje

19.09.2019

Uutiskirje on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa Kehitysvammaisten Tukiliiton harvinaistyö. Harvinaiskeskus Norion uutiskirje ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Harvinaiskeskus Norion ensimmäinen uutiskirje ilmestyy 19.9.21019.

Uutiskirje on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa Kehitysvammaisten Tukiliiton harvinaistyö: harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin liittyvä toiminta, harvinaisille kohderyhmille suunnatut tapahtumat sekä kuulumiset harvinaisrintamalta.

Tilaa Harvinaiskeskus Norion uutiskirje: harvinaisiin ja perinnöllisiin sairauksiin liittyvä toiminta, harvinaisille kohderyhmille suunnatut tapahtumat sekä kuulumiset harvinaisrintamalta. #norio #tukiliittovaikuttaa

Uuden uutiskirjeen saajina jatkavat Tukiliiton harvinaistoiminnan uutiskirjeen sekä Norion uutiskirjeen entiset lukijat. Nämä uutiskirjeet yhdistetään nyt yhdeksi uudeksi uutiskirjeeksi muun toiminnan yhdistymisen myötä.

Uutiskirje ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Ensimmäisessä uutiskirjeessä kerrotaan pääosin syksyn tapahtumista, kuten kaikille avoimesta geenitestaukseen liittyvästä seminaarista sekä vasta diagnoosin saaneiden No mitäs nyt? -ryhmästä.

Uutiskirjeen voi tilata:

Lisätietoa: