Haluatko tukea toimintaamme?

04.02.2022

Kehitysvammaisten Tukiliitto ja sen jäsenyhdistykset ympäri Suomen puolustavat vammaisten ihmisten ja heidän läheistensä oikeuksia. Tarjoamme vertaistukea ja vaikutamme. Tue työtämme.

Tukiliitto vahvistuu yksittäisten ihmisten osallistumisesta ja lahjoituksista. Yhdenvertaisuus ei ole maailmassa valmiina, se vaatii tekoja.

Sinun lahjoituksesi avulla voimme auttaa ihmisiä saamaan tarvitsemansa palvelut. Annamme palveluihin ja tukeen liittyvää lakineuvontaa, vaadimme oikeuksien toteutumista, vaikutamme lainsäädäntöön, päättäjiin ja viranomaisiin sekä toimimme vammaisten ihmisten äänenä yhteiskunnassa. Järjestämme myös koulutuksia kehitysvammaisten ihmisten omien taitojen tukemiseksi. Teemme työtä paremman tulevaisuuden puolesta, mutta autamme myös tämän päivän ongelmissa. Lahjoituksellasi voit auttaa rakentamaan maailmaa, jossa kaikki kuuluvat joukkoon, yhdenvertaisina.

Siirry Lahjoita-sivulle:
www.tukiliitto.fi/lahjoita

Kotisivumme kautta voit lahjoittaa verkkopankissa, luotto- ja maksukortilla, MobilePaylla, Pivolla ja tekstiviestillä. Lahjoittaminen on helppoa ja turvallista.

Tue Lahjoittamo-palvelussa

Lahjoittamo on kotimainen palvelu, jossa lahjoittajat kohtaavat apua tarvitsevat. Eri sote-järjestöjen lahjoituskohteet löytyvät nyt samasta paikasta. Klikkaa siis itsesi Kehitysvammaisten Tukiliiton lahjoitussivulle ja löydä sinua kiinnostava aihepiiri, jota haluat tukea. Kohteet, joille keräämme Lahjoittamon kautta, ovat oikeuksien puolustaminen ja osallisuuden edistäminen.

Kehitysvammaisilla ihmisillä on oikeus osallistua yhteiskuntaan ja heitä koskevaan päätöksentekoon. Jokaisella lahjoituksella on merkitystä.

Lahjoitusten avulla pystymme järjestämään lisää koulutuksia eri paikkakunnilla ja verkossa. Teemme someen videotietoiskuja, siitä miten kehitysvammaisten ihmisten osallisuutta voi tukea arjessa. Tuottamamme materiaalit kertovat vammaisten ja lähi-ihmisten onnistumisen kokemuksia eri puolilta Suomea.

Voit valita haluamasi summan Lahjoittamossa. Esimerkiksi kymmenen euron lahjoituksella pystymme levittämään sosiaalisessa mediassa videotietoiskuja, joissa vastaamme kysymyksiin siitä, miten kehitysvammaisen ihmisen osallisuutta voi tukea arjessa.

Poliisihallitus on myöntänyt Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:lle luvan rahankeräyksen toimeenpanemiseen. Luvan numero: RA/2021/535.