Haluatko tukea paikkakuntasi yhdistystoimintaa?

14.12.2021

Tuhannet vapaaehtoiset kerääntyvät jälleen hyvän tekemisen lähettiläinä keräyspaikoille, kun pieni ele kerää lahjoituksia vammaisille ja pitkäaikaissairaille aluevaalien äänestyspaikoilla tammikuussa 2022.

Vuosi 2021 lähenee loppuaan ja aluevaalien äänestys alkaa tammikuussa. pieni ele kerää lahjoituksia aluevaalien äänestyspaikoilla tuttuun tapaan. Ilmoittaudu nyt mukaan, vapaaehtoisten avulla lahjoitusten apu menee perille ympäri Suomen käytännön tasolla.

Vapaaehtoiset ovat suomalaisille näkyvin osa keräystä. Heidän avullaan keräys on jo 115 vuotta toiminut perinne, jonka äänestäjä kohtaa äänestyspaikalla. Lahjoituksilla saadaan vammaisille ja pitkäaikaissairaille muun muassa kuntoutusta, apuvälineitä, edunvalvontaa, vertaistukiryhmiä ja virkistystoimintaa.

Kutsumme sinut mukaan

Vapaaehtoisena tervehdit lahjoittajia ja olet ensimmäinen, joka antaa heille kiitoksen lahjoituksesta. Keräys on siitä erilainen, että emme pyydä lahjoituksia, vaan vahdimme vain keräyslipasta. Vapaaehtoisemme ovat kokeneet tehtävän mukavaksi ja tulevat mielellään uudestaan mukaan. Keräyslippaasta huolehtiessa voi samalla kutoa vaikka sukkaa! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä www.pieniele.fi/lipaskeraajaksi ja pieni ele on sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa pieni eleelle numeroon 0400 887 114.Lisätietoja: www.pieniele.fi