Haluatko tukea paikkakuntasi yhdistystoimintaa? (pieni ele -keräys)

15.11.2021

Tule mukaan ja kutsu ystäväsikin vapaaehtoiseksi. Keräys järjestetään aluevaalien äänestyspaikoilla ennakkoon ja vaalipäivänä.

Tuhannet vapaaehtoiset kerääntyvät jälleen hyvän tekemisen lähettiläinä keräyspaikoille, kun pieni ele kerää lahjoituksia vammaisille ja pitkäaikaissairaille aluevaalien äänestyspaikoilla. Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa kotimaassa 12.–18.1.2022 ja vaalipäivä on sunnuntai 23.1.2022. Vapaaehtoisten avulla lahjoitusten apu menee perille ympäri Suomen käytännön tasolla.

Vapaaehtoiset ovat suomalaisille näkyvin osa keräystä. Heidän avullaan keräys on jo 115 vuotta toiminut perinne, jonka äänestäjä kohtaa äänestyspaikalla. Lahjoituksilla saadaan vammaisille ja pitkäaikaissairaille muun muassa kuntoutusta, apuvälineitä, edunvalvontaa, vertaistukiryhmiä ja virkistystoimintaa.

 

Kutsumme sinut mukaan

Vapaaehtoisena tervehdit lahjoittajia ja olet ensimmäinen, joka antaa heille kiitoksen lahjoituksesta. Keräys on siitä erilainen, että emme pyydä lahjoituksia, vaan vahdimme vain keräyslipasta. Vapaaehtoisemme ovat kokeneet tehtävän mukavaksi ja tulevat mielellään uudestaan mukaan. Keräyslippaasta huolehtiessa voi samalla kutoa vaikka sukkaa!

Haluatko tukea paikkakuntasi yhdistystoimintaa?

Ilmoittaudu mukaan ja olemme sinuun yhteydessä www.pieniele.fi/lipaskeraajaksi tai soita pienen eleen numeroon 0400 887 114.

Lisätietoja: www.pieniele.fi