Hallitushommat haltuun! -verkkokoulutus jäsenyhdistysten uusille hallitusjäsenille (Teams)

03.10.2021

Tukiliiton uuden verkkokoulutuksen aiheena on yhdistyksen hallituksen toiminta. Millainen on hallituksen rooli yhdistyksen päätöksenteossa? Koulutuksessa käydään läpi myös yhdistyksen sääntöjä, hallituksen ohjeita ja sisäisiä sopimuksia.

Hallitushommat haltuun! -verkkokoulutus on kolmiosainen jäsenyhdistysten (mukaanlukien tukipiirit) hallitustyöhön perehdyttämiskoulutus. Koulutus toteutetaan Teams-alustalla ja siihen mahtuu mukaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus sisältää aiheeseen johdattelevat ennakkokysymykset sekä pieniä välitehtäviä, joten on suositeltavaa osallistua kaikkiin kolmeen koulutuskertaan. Lisätietoa koulutuksesta löydät sivulta
Hallitushommat haltuun

Koulutusajat ja -teemat:

Tiistai 16.11. kello 17.30 – 19

• Ennakkokysymysten purku
  • Tukiliiton ja jäsenyhdistyksille tarjottavan tuen esittely
  • Hallituksen tehtävät
  • Hallitusjäsenten roolit ja tehtävät

Tiistai 23.11. kello 17.30 – 19

• Välitehtävän purku
  • Yhdistyksen päätöksenteko ja hallituksen rooli päätöksenteossa
  • Yhdistyslaki, yhdistyksen säännöt, hallituksen ohjeet ja sisäiset sopimukset
  • Liiton ennakkotarkastetut mallisäännöt
  • Patentti- ja rekisterihallitus PRH ja yhdistysrekisteri

Tiistai 30.11. kello 17.30 – 19

• Välitehtävän purku
  • Keskustelua ja kysymyksiä – tarkempi aihe sovitaan koulutuksen aikana: Mitkä asiat mietityttävät vielä? Mihin kysymyksiin kaivataan vielä vastauksia?
  • Tukiliiton tarjoama tuki yhdistysten hallitustyölle jatkossa

Koulutukseen ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.11.2021. Teams-linkki koulutukseen ja ennakkokysymykset lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 12.11. Tervetuloa mukaan saamaan tietoa ja varmuutta hallitushommiin!

Suora linkki ilmoittautumiseen (siirry sivulle):
Koulutuksen ilmoittautumislomake