Malike: Ennakkotietoa tuetuista lomista 2019

02.11.2018

Haku tuetuille lomille on alkanut. Tältä sivulta löydät tietoa Tukiliiton Malike-toiminnan ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) vuoden 2019 tuetuista lomista.

Haku vuoden 2019 tuetuille lomille on alkanut

Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta ja Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestävät vuonna 2019 kolme tuettua lomaa, yhden aikuisille, joilla on vaikea kehitys- ja liikuntavamma sekä vaikeasti vammaisten lasten perheille.

Lomat toteutetaan täysihoidolla. MTLH myöntää lomalle valituille lomatuen. Omavastuu aikuisilta on 20 euroa /vrk sisältäen täysihoidon. Alle 17-vuotiaat lapset lomailevat ilman omavastuuta.

Keväthangille-loma aikuisille, joilla on vaikea kehitys- ja liikuntavamma
Aika: 12. – 15.3.2019
Paikka: Kruunupuisto, Punkaharju
Lomalle valitaan kuusi vaikeasti vammaista aikuista avustajineen.
Huom! Hakuaika päättyy 12.12.2018

Lumella-loma vaikeasti vammaisten lasten perheille
Aika: 25. – 30.3.2019
Paikka: Vuokatin urheiluopisto
Lomalle valitaan seitsemän perhettä.
Huom! Hakuaika päättyy 25.12.2018

Lumella-loma vaikeasti vammaisten lasten perheille
Aika: 9. – 14.6.2019
Paikka: Sport & Spa Hotel Vesileppis, Leppävirta
Lomalle valitaan seitsemän perhettä.
Hakuaika päättyy 9.3.2019

Hakeminen tapahtuu
Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon verkkosivuilla.
Huomaathan, että MTLH ilmoittaa valintapäätöksistä ainoastaan lomille hyväksytyille. Mikäli et saa hakuajan päättymisen jälkeen ilmoitusta, voit tarkistaa MTLH:lta tai Malikkeelta oletko tullut valituksi lomalle.