Hae meille töihin: Vammaispalveluiden asiantuntija

07.11.2018

Kehitysvammaisten Tukiliitto on kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Yhdistystemme jäseninä on 17 000 ihmistä: kehitysvammaisia henkilöitä, omaisia, läheisiä, alan työntekijöitä ja muita, joille asia on tärkeä.

Etsimme vammaispalveluiden asiantuntijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle

Vammaispalveluiden asiantuntija

• antaa neuvontaa ja ohjausta kehitysvammaisten ihmisten oikeuksia ja palveluita koskevissa asioissa
  • antaa tukea asiakirjojen laadinnassa
  • tekee verkostoyhteistyötä mm. alueellisten viranomaisten ja muiden vammaisjärjestöjen kanssa
  • organisoi yhteistyötilaisuuksia ja -tapahtumia
  • kouluttaa vammaisten ihmisten palveluihin liittyvistä asioista
  • viestii, arvioi ja raportoi oman vastuualueensa sisällöistä.

Odotamme, että sinulla on

• soveltuva korkeakoulututkinto
  • vankkaa vammaislainsäädännön ja sosiaalipalveluiden tuntemusta
  • valmius ilta- ja viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen
  • joustavuutta, yhteistyökykyä ja itsenäinen työote
  • kyky viestiä suullisesti ja kirjallisesti vastuualueesi asioista
  • sujuva englannin kielen taito.

Tehtävän hoitamisessa on eduksi

• aiempi työkokemusta vammaisalalta
  • kyky kehittää ja luoda uutta toimintaa
  • kokemus vaikuttamistyöstä ja työskentelystä erilaisissa verkostoissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Vammaispalveluiden asiantuntija on osa Kehitysvammaisten Tukiliiton oikeuksienvalvonnan tiimiä. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa 14.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vaikuttamistoiminnan päällikkö Jutta Keski-Korhonen,
puh. 050 377 5040. Soittoajat ma 12.11. kello 9 – 12 ja to 22.11. klo 12 – 15.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 30.11.2018 Jutta Keski-Korhoselle,
jutta.keski-korhonen@tukiliitto.fi.

Kehitysvammaisten Tukiliitto (www.tukiliitto.fi) on vuonna 1961 perustettu kansalais- ja ihmisoikeusjärjestö. Tukiliiton jäsenistö muodostuu paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista yhdistyksistä. Yhdistysten jäseninä on 17 000 ihmistä: kehitysvammaisia henkilöitä, omaisia, läheisiä, alan työntekijöitä ja muita, joille asia on tärkeä.