Europe in Action 2021: SKILLS – Taidot -konferenssi on maksuton

03.06.2021

Verkkokonferenssiin osallistuminen on maksutonta. Keskustelemme siitä, miten kehitysvammaiset ihmiset pystyvät hyödyntämään taitojaan työelämässä ja yhteiskunnassa. Ilmoittautuminen päättyy 6.6.2021.

Kutsumme kaikki mukaan Europe in Action 2021 SKILLS – Taidot -konferenssiin! Virtuaalikonferenssi on muutettu maksuttomaksi kaikille osallistujille. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua ja päästä osaksi yhteistä eurooppalaista verkkotapahtumaa.

Jos olet jo ilmoittautunut ja sinulle on saapunut lasku, voit jättää sen huomiotta. Jos olet jo suorittanut sen, palautamme maksun. Kaikille jo ilmoittautuneille olemme lähettäneet sähköpostia muutoksesta.

Jos haluat maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun voit maksaa sen Tukiliiton pankkitilille: FI49 1146 3007 2069 12.

Vapaaehtoisessa maksussa tulee käyttää seuraavia tietoja:

  • viitenumero: RF25 6606
  • tai maksun viesti: Europe in Action 2021.

Tutustu monipuoliseen ohjelmaan

Konferenssin teema on SKILLS – Taidot. Keskustelemme siitä, miten kehitysvammaiset ihmiset pystyvät hyödyntämään taitojaan työelämässä ja yhteiskunnassa. Aihetta tarkastellaan sekä palkkatyöllistymisen että työ- ja päivätoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Kehitysvammainen ihminen voi olla aktiivinen toimija ja osallisena siellä missä muutkin. Ihmisten taidot tulee saada käyttöön yhteisöissä ja yhteiskunnassa.

Nelipäiväisen konferenssin monipuolinen ohjelma tarjoaa tietoa ja innostavia esimerkkejä Suomesta ja muualta Euroopasta. Konferenssi antaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella työllistymisestä sekä osallisuutta edistävästä toiminnasta.

Konferenssin virallisena suojelijana toimii perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

Kaikki päälavalla esitetyt ohjelmat tulkataan ja tallennetaan. Voit siis katsoa esityksen uudelleen tai itsellesi paremmin sopivaan aikaan. Tallenteet ovat katsottavissa tapahtuma-alustalla kaksi viikkoa konferenssin päättymisen jälkeen. Voit seurata päälavan ohjelmaa ja osallistua valitsemiisi rinnakkaisohjelmiin ilman erillistä ilmoittautumista. Rinnakkaisohjelmia on suomeksi ja englanniksi.

Kohdataan konferenssissa, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 6.6.2021.