DuvTeaternin Estradimuseo aukeaa syyskuussa

13.08.2021

”Tämä on uusi maailma! Kun kertomukset lähtevät maailmalle, ne muuttavat maailmaa ja ihminen muuttuu itsekin.” DuvTeaternin Estradimuseo avautuu yleisölle.

Syyskuussa 2021 aukeavat ovet aivan uuteen maailmaan, kun uusi ja dramaattinen museo, DuvTeaternin Estradimuseo avataan yleisölle. Yleisö voi tutustua näyttelyyn ja sen opastettuihin kierroksiin kuukauden ajan (12.9. – 10.10.2021) Helsingin Yrjönkadulla.

Teatteri kutsuu katsojia:
”Tule mukaan opastetulle kierrokselle vanhojen ja uusien kertomusten, esitysten ja fantasioiden pariin. Löydä pienoismaailmoja, nukkeja, menneiden aikojen rekvisiittaa ja tulevaisuuden hämärästä kuiskaavia ääniä. Tapaa myös museon valpas vartija, joka pitää kaikkea tarkasti silmällä.”

DuvTeatern on luonut Estradimuseon koronavuoden aikana yhdessä ulkopuolisten taiteellisten suunnittelijoiden kanssa. Estradimuseo avataan 12. syyskuuta DuvTeaternin Studiossa osoitteessa Yrjönkatu 18, ja lipunmyynti alkaa 19.8.2021.

DuvTeatern

DuvTeatern on Helsingissä vuodesta 1999 toiminut vapaa teatteriryhmä. DuvTeaternissa kohtaavat kehitysvammaiset ja ei-kehitysvammaiset taiteilijat.

 

Kuvassa Estradimuseon valpas vartija Ida-Lotta Knuuttila. Kuvaaja Paula Lehtonen