Vimmart: Erityisoppijoiden rytmiopetus -koulutus, Turku

29.05.2018

Vimmartin suuren suosion saanut erityisoppijoiden rytmiopetukseen keskittyvä koulutus saa jatkoa Turussa.

Vimmartin tammikuussa 2018 järjestetty ja suuren suosion saanut erityisoppijoiden rytmiopetukseen keskittyvä koulutus saa jatkoa. Viikonvaihteen aikana kouluttajat käyvät läpi rytmiikkaopetuksen perusteita sekä jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään erityis- ja alkeisopetuksen menetelmistä.

Koulutus sisältää mm. pöytärummutusta, kehorytmejä ja afrobrasilialaisten rytmien soittamista sambasoittimilla. Käytännön esimerkkien ja ryhmässä soittamisen kautta osallistujat saavat ideoita ja menetelmiä rytmien ja rytmiikan opettamiseen. Keskustellen jaamme myös kaikkien osaamista ja kokemuksia soittamisesta, alkeis- ja erityisopetuksesta sekä rytmiikan opettamisesta yleisesti.

Koulutuksessa käydään läpi musiikin rytmiikkaopetuksen menetelmiä lähtien perustasolta, jolloin kaikki pystyvät osallistumaan ja saavat työkaluja sekä omaan soittamiseen että opettamisen kehittämiseen. Turun konservatoriolla nähdään!

Erityisoppijoiden rytmiopetus -koulutus

lauantaina 1.9. klo 9 – 17 (päivä sisältää tunnin ruokatauon)
sunnuntaina  2.9. klo 10 – 16.30 (päivä sisältää tunnin ruokatauon)

Paikkana on Turun konservatorio, Linnankatu 60, Turku.

Osallistumismaksut (sis. alv)
80  euroa (jos osallistut molempina päivinä)
50 euroa (jos osallistut vain yhtenä päivänä)

 

Afrobrasialaiset rytmit kutsuvat! Vimmartin huippusuosittu erityisoppijoiden rytmiopetukseen keskittyvä koulutus saa jatkoa 1. – 2.9.2018 Turussa. #erityisopppijat #vimmart #samba

Kouluttajat

Karoliina Lehtinen, musiikinopettaja, Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos
Markku Kaikkonen, johtaja, Resonaari – musiikin erityispalvelukeskus
Sami Kontola, afrobrasilialaisen rytmiikan muusikko/pedagogi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille elokuussa 2018. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Koulutus järjestetään Musiikin edistämissäätiön (MES) tuella. Yhteistyökumppaneina toimivat Resonaari ja Turun konservatorio.

Ilmoittautuminen netissä sivulla
https://www.pilvikanava.fi/vimmart/course.php?l=fi&t=77

Lisätietoja
Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos
info.vimmart@gmail.com

Vimmart

Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos tarjoaa kaikille tasavertaisen mahdollisuuden taiteiden opiskeluun. Tampereella toimiva oppilaitos tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta musiikissa. Musiikinopetuksen lisäksi Vimmart järjestää lyhytkursseja taiteen eri aloilta. Vimmart on perustettu vuonna 2005.

Lue lisää kotisivulta
www.vimmart.fi

 

Huomaa myös

Keskiviikkona 12.9.2018  järjestettävä Tampereella Meissä soi musiikki – erityismusiikkipedagogiikkaan painottuva koko päivän maksuton seminaari.

Lue lisää sivulta
Meissä soi musiikki -seminaari