Ensiapukurssi erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille, Tampere

02.01.2018

Erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien ensiapukurssi lauantaina 20.1.2018 on täynnä.

Kurssi on täynnä, joten lisää ilmoittautumisia ei oteta vastaan!

Kurssin järjestää Suomen Punainen Risti yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa. Kurssi järjestetään Tulppaanitalolla osoitteessa Pinninkatu 51, Tampere klo 10  15.30.

Kurssi antaa valmiudet ennakoida kodin tyypillisimpiä tapaturmatilanteita ja kiinnittämään huomiota myös niiden ennaltaehkäisyyn. Lisäksi vanhempien ja läheisten osaaminen ja uskallus
toimia kotona tapahtuvissa ensiaputilanteissa lisääntyy. Kouluttajana toimii Punaisen Ristin ensiapukouluttaja.

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:

• Tavallisimpia kodin tapaturmia ja niiden ehkäisy
  • Tyypillisimmät sairauskohtaukset ja ensiapu
  • Ensiapu yleisimmissä tapaturmissa

Kurssille mahtuu max. 15 henkilöä. Kurssi on osallistujille maksuton sisältäen kahvitarjoilun, lounas on omakustanteinen. Osallistuja voi halutessaan ostaa ensiapukortin 8 euron hintaan.

Lisätiedot: Sisko Aalto, omaishoidon koordinaattori Suomen Punainen Risti 0400 815 518
tai Johanna Kaario, suunnittelija, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 040 526 8272