Elämä omaksi -hanke on käynnistynyt Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa

24.09.2021

Käynnistämme alueella tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille paikallisia ja verkossa olevia kohtaamispaikkoja, Kohtaa mut -kahviloita, sekä olemme tukena omannäköisen arjen ja vapaa-ajan löytämisessä. Kehitämme alueella myös kokemustoimintaa.

Tukiliiton alueellinen Elämä omaksi -hanke toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Hanke kestää kaksi vuotta ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Alueella on aloittanut syyskuun alusta 2,5 työntekijää ja toimistot sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä. Hankepäällikkö toimii Tampereelta käsin.

Käynnistämme alueella tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille paikallisia ja verkossa olevia kohtaamispaikkoja, Kohtaa mut -kahviloita, sekä olemme tukena omannäköisen arjen ja vapaa-ajan löytämisessä yksilöllisten tukiprosessien kautta. Lisäksi kehitämme kehitysvammaisten tai samankaltaista tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten kokemustoimintaa. Teemme tiivistä yhteistyötä alueella jäsenyhdistystemme, Me Itse -ryhmien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Hyödynnämme toiminnassa Tukiliiton aiemmissa kehittämishankkeissa kehitettyjä toimintamalleja.

Lue lisää Elämä omaksi -hankkeen nettisivulta
tukiliitto.fi/toiminta/aikuiset/elmo-kohtaamisia-ja-kokemustoimintaa

Kysy tarkempia tietoja toiminnan käynnistymisestä alueen työntekijöiltä Heidi Similältä ja Jenna Jakku-Hiivalalta koskien Pohjois-Pohjanmaata ja Maria Onnelalta koskien Lapin aluetta. Riikka Manninen auttaa kokemustoimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä muuten hankkeeseen liittyvissä asioissa. Yhteystiedot näkyvät alla.

Vasemmalla on Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo ja oiekalla on Euroopan unionin lippulogo, jossa on tummansinisellä pohjalla 12 keltaista tähteä ympyrän muodossa. Lipun alla lukeeEuroopan unioni ja sen alla Euroopan sosiaalirahasto.