DuvTeatern juhlanäytelmän liput myyntiin

22.02.2019

DuvTeatern juhlii 20-vuotista taivaltaan syksyn "I det stora landskapet. Satumainen perhekronikka" -näytelmän myötä.

Lokakuussa saa ensi-iltansa näytelmä “I det stora landskapet. Satumainen perhekronikka”. Näytelmä on kertomus perheestä ja perheen historiasta.

Esitys on syntynyt yhteistyönä. Mukana ovat DuvTeatern, Svenska Teatern, Resonaarigroup ja Wegelius Kamarijouset. Esityksen myötä DuvTeatern viettää 20-vuotisjuhlavuottaan.

Näytelmässä on tanssia, musiikkia ja laulua, huumoria ja tärkeitä kysymyksiä elämästä. DuvTeatern kertoo tiedotteessaan, että “näytelmä käsittelee ihmisten pelkoja, vääryyksiä ja kamppailua vallasta. Se käsittelee myös ikävää toisen ihmisen luo ja rohkeutta etsiä vapautta ja muutosta.” Näytelmässä ryhmä pohtii myös sitä, miltä tuntuu elää kehitysvamman kanssa.

Ensi-ilta on 26. lokakuuta 2019 Svenska Teaternin Suurella näyttämöllä Helsingissä. Esityskieli on ruotsi.

Liput

Lippuja voi ostaa 27. helmikuuta alkaen Svenska Teaternin lipunmyymälästä. Lippumyymälän puhelinnumero on 09 6162 1411.
Svenska Teaternin kotisivu:
www.svenskateatern.fi

Lisätietoa saavutettavuudesta ja lipuista on Svenska Teaternin kotisivuilla.

DuvTeatern juhlii 20 vuoden upeaa taivaltaan syksyn “I det stora landskapet. Satumainen perhekronikka” -näytelmän myötä. Liput myynnissä 27.2.2019 alkaen #erityistaide #svenskateatern

 

“I det stora landskapet. Satumainen perhekronikka” -esitys

Esiintyjät: DuvTeaternin ja Svenska Teaternin näyttelijät
Orkesteri: Muusikoita Resonaarigroupista ja Wegelius Kamarijousista
Käsikirjoitus ja laulujen sanat: DuvTeaternin työryhmä
Ohjaus: Mikaela Hasán
Musiikin sävellys: Markus Fagerudd
Koreografia: Carl Knif yhteistyössä näyttelijöiden kanssa

Tietoa esitykseksestä selkosuomeksi:
duvteatern.fi/fin/esitykset/selkosuomi

 

Näytelmässä ovat mukana

DuvTeatern

DuvTeatern on toiminut Helsingissä vuodesta 1999 ja viettää 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2019. DuvTeatern tuottaa näytelmiä, esiintyy eri tilaisuuksissa ja järjestää teatterityöpajoja ja draamakerhoja. DuvTeaternissa kohtaavat kehitysvammaiset ja ei-kehitysvammaiset taiteilijat. Lue lisää:
duvteatern.fi

Svenska Teatern

Svenska Teatern on suurin ruotsinkielinen teatteri Suomessa. Svenska Teatern tuottaa noin 8 – 10 näytelmää vuodessa. Lisäksi teatterissa nähdään vierailevia esityksiä ja esityksiä.

Resonaarigroup

Resonaarigroup on helsinkiläinen pop- ja rockyhtye, jonka soittajat ovat kehitysvammaisia ammattimuusikoita. Vuonna 2019 yhtye viettää 10-vuotisjuhlaansa. Resonaarigroup on osa Musiikkikeskus Resonaarin toimintaa. Resonaarissa on myös noin 300 oppilaan musiikkikoulu. Resonaaria johtavat Markku Kaikkonen ja Kaarlo Uusitalo. Lue lisää:
www.helsinkimissio.fi/resonaari/resonaarigroup

Wegelius Kamarijouset

Wegelius Kamarijouset on perustettu vuonna 2003. Orkesterissa on ammattimuusikoita ja musiikin opiskelijoita. Orkesterin johtaja on viulisti Annemarie Åström.

 

Esityskuva: Valtteri Kantanen