Digi haltuun! -kokemusoppaat käytössä pääkaupunkiseudulla

27.02.2018

Digi haltuun! -projektin valmentamat ensimmäiset digikokemusoppaat ovat pääkaupunkiseudulla asumispalveluita käyttävien henkilöiden käytettävissä maaliskuussa 2018.

Aspan Digi haltuun! -projekti rohkaisee ja opastaa asumispalveluita käyttäviä ihmisiä käyttämään julkisia digipalveluja. Projektin valmentamat ensimmäiset digikokemusoppaat ovat pääkaupunkiseudulla asumispalveluita käyttävien henkilöiden käytettävissä.

Asumispalveluita käyttävä henkilö voi saada koulutetun digikokemusoppaan tueksi erilaisille kansalaisopistojen ja kirjastojen järjestämille digikursseille. Kursseja on tarjolla laidasta laitaan: tietokoneen ja älylaitteiden käytön ja digikuvauksen perusteista aina internetin sujuvaan ja turvallisen käytön opetuksesta vaikka Illustratorin kehittyneempään käyttöön asti.

Lisäksi projektissa kehitetään kirjastojen, kansalaisopistojen ja muiden julkisten tahojen tarjoamia yleisiä koulutus- ja neuvontapalveluja kaikille soveltuviksi.

 

Digi haltuun!

Aspan Digi haltuun! -projekti edistää asumispalveluja käyttävien pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien yhdenvertaisuutta digitalisoituvassa tietoyhteiskunnassa. Lisäksi projektissa kehitetään kirjastojen, kansalaisopistojen ja muiden julkisten tahojen tarjoamia yleisiä koulutus- ja neuvontapalveluja kaikille soveltuviksi.

Lue lisää hankkeen sivulta:
https://www.aspa.fi/fi/osallisuus/digi-haltuun