Kehitysvammaisten aikuisten diabeteskurssi, Tampere

29.01.2021

Diabetesliitto järjestää 24. – 28.5.2021 diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Maksuton kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Tervetuloa yhdessä diabeteskurssille!

Diabetesliitto järjestää 24. – 28. toukokuuta diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Kurssille voi osallistua ainoastaan läheisen tai ohjaajan kanssa. Kurssilla ei ole henkilökuntaa kokoaikaisesti.

• Diabetesta sairastava saa kurssilta mukavan tekemisen ja yhdessäolon kautta tukea hoitonsa omatoimisuuteen.
  • Läheiset ja ohjaajat puolestaan voivat löytää keinoja tukea omatoimisuutta.

Kurssin parasta antia ovat keskustelut vertaisten ja diabetesammattilaisten kanssa, ymmärrys kehitysvammaan liittyvän elämän erityispiirteistä ja tauko arjen pyörittämisestä – tervetuloa!

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja voi lukea Diabetes-liiton sivulta (siirry sivulle)
www.diabetes.fi/kurssit

Linkki suoraan ilmoittautumiseen (siirry sivulle)
Diabetes-kurssi aikuisille, joilla on kehitysvamma