Kehitysvammaisten aikuisten diabeteskurssi, Tampere

09.02.2022

Diabetesliitto järjestää 30.5. – 3.6.2022 diabeteskurssin kehitysvammaisille aikuisille tyypin 1 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Maksuton kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Kun aikuisella kehitysvammaisella on tyypin 1 diabetes
30.5. – 3.6.2022, MAKSUTON
Varalan Urheiluopisto, Tampere

Diabetesliitto järjestää 30.5.–3.6. diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 1 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Kurssille voi osallistua ainoastaan läheisen tai ohjaajan kanssa. Kurssilla ei ole henkilökuntaa kokoaikaisesti.

Diabetesta sairastava saa kurssilta mukavan tekemisen ja yhdessäolon kautta tukea hoitonsa omatoimisuuteen. Läheiset ja ohjaajat puolestaan voivat löytää keinoja tukea omatoimisuutta.

Kurssin parasta antia ovat keskustelut vertaisten ja diabetesammattilaisten kanssa, ymmärrys kehitysvammaan liittyvän elämän erityispiirteistä ja tauko arjen pyörittämisestä – tervetuloa!

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Tästä linkistä pääset kurssin sivulle, jossa linkki ilmoittautumiseen (siirry sivulle)
Diabetes-kurssi aikuisille, joilla on kehitysvamma

 

Varalan Urheiluopisto

Suomen vanhin urheiluopisto on vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala. Voimistelukodista on vuosien mittaan kehittynyt monipuolinen, vilkkaasti toimiva ja kaikille avoin liikuntakeskus. Lue lisää (siirry sivulle)
varala.fi

 

 

Kuvituskuva  Anna-Liisa Nikus / KVPS