Kehitysvammainen lapsi tai nuori ja tyypin 1 diabetes -kurssi, Nokia

24.01.2019

Koko perheen kurssi 26. – 30.8.2019
Scandic Eden Nokia

“Tulkaa mukaan, voimaannutte kaikki!” “Meillä on ollut täällä kurssilla valtavan hyviä keskusteluja. Ja on niin hienoa olla hotellissa,
kun saamme rauhassa olla erilaisia tässä elämän keskellä!”

Kurssille otetaan 6 – 8 perhettä. Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa on kehitysvammainen alle 18-vuotias tyypin 1 diabetesta sairastava lapsi tai nuori.

Kurssiohjelmassa on vanhemmille omia teemallisia ryhmiä. Diabeetikoille ja sisaruksille on ikätason mukaista ohjelmaa ja omahoitoa tukevaa toimintaa. Koko perheelle varataan myös yhteistä aikaa!

Hinta 150 euroa/perhe sisältää ohjauksen, majoituksen ja kaikki ruokailut hotelli Scandic Edenissä Veikkauksen tuella.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Täytä Diabetesliiton hakulomake netistä ja hae kurssille 26.4.2018 mennessä.

Lisätietoa saat diabeteshoitaja
Kati Hannukaiselta, puhelin 050 310 6609 tai
kati.hannukainen@diabetes.fi

ja kurssisihteeri Pirkko Toivoselta, puhelin 050 310 6610,