Kehitysvammainen aikuisten diabeteskurssi, Tampere

24.02.2020

Diabetesliitto järjestää 10. – 14.8.2020 diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Diabetesliitto järjestää 10.–14. elokuuta diabeteskurssin aikuisille kehitysvammaisille tyypin 2 diabeetikoille ja heidän läheisilleen tai ohjaajille. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa.

Kurssille osallistuminen edellyttää kehitysvammaiselta aikuiselta jonkin verran omatoimisuutta. Näin onnistuu myös liikkuminen kurssipaikan alueella Pyhäjärven rantamaisemissa.

• Toivomme että kurssille osallistutaan läheisen tai ohjaajan kanssa.
  • Autamme lääkityksen toteuttamisessa tarpeen mukaan.
  • Yöaikaan kurssilaisilla on mahdollisuus ottaa yhteys yöpäivystäjään.

Kurssin parasta antia ovat keskustelut vertaisten ja diabetesammattilaisten kanssa, ymmärrys kehitysvammaan liittyvän elämän erityispiirteistä ja tauko arjen pyörittämisestä – tervetuloa!

Aika: 10. – 14.8.2020
Paikka: Varalan Urheiluopisto, Tampere
Kun kehitysvammaisella aikuisella on tyypin 2 diabetes

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja voi lukea Diabetes-liiton sivulta:
www.diabetes.fi/kurssit

Varalan Urheiluopisto

Suomen vanhin urheiluopisto on vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala. Voimistelukodista on vuosien mittaan kehittynyt monipuolinen, vilkkaasti toimiva ja kaikille avoin liikuntakeskus. Lue lisää
varala.fi

Kuvituskuva  Anna-Liisa Nikus / KVPS