Avoimet työpaikat: projektipäällikkö (2018 – 2020)

12.01.2018

Verkkoauttamisen hankkeeseen (Tuleva 2018 – 2020) haetaan projektipäällikköä Tampereelle.

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry etsii Tampereen toimipisteeseemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Verkkoauttamisen hankkeeseen (Tuleva 2018 – 2020) haetaan projektipäällikköä 1.3.2018 – 30.12.2020 väliselle ajalle Tampereelle.

Hankkeessa tuotetaan verkkokursseja ja verkkovapaaehtoistoimintaa perheille, joiden perheenjäsenellä on kehitysvamma tai muita oppimiseen ja ymmärtämiseen liittyviä tuen tarpeita. Hankkeen tavoitteena on parantaa vanhempien kykyä tukea nuorensa itsenäistymisprosessia ja lisätä vanhempien osaamista toimia muuttuvassa tuen ja palveluiden kentässä. Yhteistyökumppaneita hankkeessa ovat Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Autismiliitto, Kehitysvammatuki 57 ja Suomen Mielenterveysseuran Tukinet-palvelu.

Projektipäällikkö

• Vastaa toiminnan kokonaisuudesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja yhteistyösuhteista.
  • Työtehtävä edellyttää vankkaa hankejohtamiseen liittyvää osaamista, kokemusta verkossa tapahtuvasta koulutuksesta tai vapaaehtoistyöstä sekä tietoa perheiden ja vammaisten henkilöiden palveluista.
  • Tehtävä edellyttää myös innovatiivisuutta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.
  • Eduksi katsomme kehitysvamma-alan, järjestötyön tuntemuksen sekä viestintätaidot.
  • Odotamme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, joustava työote, mahdollisuus tehdä ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustaa tarvittaessa.

Lisätietoja antaa kansalaistoiminnan päällikkö Lea Vaitti maanantaina 22.1. klo 13 – 18, puhelin 050 5288 386.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 31.1.2018 mennessä lea.vaitti@tukiliitto.fi. Haastattelut tehtävään pidetään 5.2. Tulppaanitalossa, Pinninkatu 51, Tampere.