Arvokas-ohjelman päätösseminaarisarja tarjoilee kolme kulmaa eriarvoisuuteen

09.09.2021

Tukiliiton Aarne ja Aune -hanke on yksi Arvokas-ohjelmaan kuuluvista 25 sosiaalialan järjestöjen hankkeista.

Arvokas-ohjelma on vuosina 2018 – 2021 rakentanut yhdenvertaisempaa Suomea, jossa jokaisella – lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippumatta – on mahdollisuus kokea olevansa merkityksellinen osa yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tukiliiton Aarne ja Aune -hanke on yksi Arvokas-ohjelmaan kuuluvista 25 sosiaalialan järjestöjen hankkeista.

Arvokas-ohjelman päätösseminaari järjestetään syksyllä kolmen tilaisuuden sarjana Helsingissä ja etäyhteyksin. Kutsumme kaikki eriarvoisuuden ja osallisuuden kysymyksiä työssään kohtaavat kuulemaan ohjelmakauden aikana kiteytyneitä havaintoja yksinäisyydestä, köyhyydestä ja ulossulkemisesta.

Arvokas-ohjelman 25 hanketta luovat mahdollisuuksia yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen ja siten vähentävät yhteiskuntamme eriarvoisuutta. Hankkeiden tavoitteena on vähentää eriarvoisuutta ja vahvistaa osallisuutta. Eriarvoisuuden taustalla on lukuisia eri tekijöitä, joista erityisesti köyhyys, yksinäisyys ja ulossulkeminen on tunnistettu ohjelman hankkeita yhdistäviksi teemoiksi.

Tilat Lapinlahden Lähteellä ovat tarvittaessa järjestettävissä esteettömiksi. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen (siirry sivulle)
www.sinaoletarvokas.fi/tapahtumia

  • Yksinäisyys
    tiistaina 26.10.2021 kello 10–12
  • Köyhyys
    tiistaina 2.11.2021 kello 10–12
  • Ulossulkeminen
    tiistaina 9.11.2021 kello 10–12

Lue lisää Arvokas-ohjelman tuloksista ja vaikutuksista
www.sinaoletarvokas.fi/tulokset

Tukiliiton Aarne ja Aune -hankkeesta voit kysyä lisää Jonna Suhoselta.