Aloitamme Perheiden vertaisillat Kouvolassa

15.11.2018

Aloitamme perheiden vertaisillat perhekeskus Keltakankaalla, Kouvolan alueella. Ensimmäinen tapaaminen 8.1.2019.

• Tarvitsetko hengähdystaukoa arkeen?
  • Kaipaatko rupatteluseuraa muiden vanhempien ja aikuisten kanssa?
  • Haluaisitko vaihtaa ajatuksia palveluista ja vanhempana olemisesta sillä aikaa, kun lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa?

Perheiden vertaisillat Kouvolassa
Perhekeskus Keltakangas, Keltakankaantie 8

Kokoonnumme kerran kuukaudessa tiistaisin kello 17.30 – 19.30. Tervetuloa mukaan.
Tapaamiskerrat ovat 8.1.2019, 5.2.2019, 5.3.2019, 9.4.2019 ja 7.5.2019. Tervetuloa myös Perheiden toimintapäivään 8.6.2019 Pajulahdessa.

Perhekeskus Keltakankaan osoite on Keltakankaantie 8, 46860 Keltakangas. Parkkipaikat ovat perhekeskuksen pihassa. Bussi nro 3 tulee Keltakankaalle.

Ohjelmaa aikuisille ja lapsille

“Kouvolan suunnasta tuli Tukiliitolle viestiä, että erityislasten vanhemmat kaipaavat tapaamisia, joten aloitamme tammikuussa uuden toiminnan: vertaisillat perheille” , suunnittelija Päivi Havas kertoo.

Illoissa on tarjolla ohjelmaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen.

“Suunnitelmissa on, että vanhemmille voi olla pieniä alustuksia tai kokemustenvaihtoa samaan aikaan, kun palkatut lastenhoitajat leikittävät ja peluuttavat lapsia”, Havas kertoo.

Vertaisillassa tarjotaan iltapalaa koko porukalle.

Tervetuloa mukaan

• Treffeille ovat tervetulleita kaikki tukea tarvitsevien lasten perheet tai perheet, jossa on epäily lapsen tuen tarpeesta.
  • Tervetulleita ovat myös perheet, jotka kaipaavat hengähdystaukoa ja muiden vanhempien juttuseuraa.
  • Mukaan voi tulla vaikkapa naapuri, isovanhempi tai muu perheelle läheinen ihminen.

Ilmoitathan aina kaksi viikkoa ennen tapaamista mukaan tulevien lasten määrän ja tuen tarpeet sekä perheenne erityisruokavaliot.

Päivi Havas, puhelin 050 5695 331
paivi.havas@tukiliitto.fi

Kutsu perheitä mukaan, voit ladata kutsun tästä (päivitetty 14.11.2018)
Kouvolan vertaisillat

Tapahtuma Tukiliiton tapahtumat-sivulla:
www.tukiliitto.fi/tapahtuma/perheiden-vertaisillat-kouvola

Yhteistyössä Kehitysvammaisten Tukiliitto ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Loiste-hanke.

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee toimintaamme Veikkauksen tuotoilla.

Kuvituskuva: Freepik.